Kada ces kupiti kosarkasku loptu?
Ajde navrati da pikamo
Pozajmicu ti zeldu ako hoces malo da se deres u mikrofon.
Deluje kao Zapadnjačko Pomodarstvo....Šalim se kidaaaa
omasio temuKupio si ovo ili si omašio temu?Sećam se da je bio na oglasima i Super Mario board game na isti fazon. Verovatno je lik našao skenove na netu pa odradio prevod u photoshopu i odštampao.
Vrlo verovatno je legit.Kupio si ovo ili si omašio temu?Sećam se da je bio na oglasima i Super Mario board game na isti fazon. Verovatno je lik našao skenove na netu pa odradio prevod u photoshopu i odštampao.
Ma nema šanse da je legit, vidi se da su neke stvari makazama sečene i fontovi su savremeni, plus ovo nije ni postojalo kod nas. Probaću da iskopam slike i Super mario igre pa ću da okačim.Vrlo verovatno je legit.
Ovo je iz doba SFRJ.
sibni podatke na pm ovde ili discord pa cu videti da ti posaljem smb3 i zeldaru da se zanimas. A preporuka ti je da ostavis kesa za crni petak su everdrve na 20% popusta a N8 iovako nije skup, sa popustom je bas kul dil.
Ma nema šanse da je legit, vidi se da su neke stvari makazama sečene i fontovi su savremeni, plus ovo nije ni postojalo kod nas. Probaću da iskopam slike i Super mario igre pa ću da okačim.
Ja sam uzeo prekjuče na everdrive.me za 90 evra sa shippingom.sibni podatke na pm ovde ili discord pa cu videti da ti posaljem smb3 i zeldaru da se zanimas. A preporuka ti je da ostavis kesa za crni petak su everdrve na 20% popusta a N8 iovako nije skup, sa popustom je bas kul dil.![]()
Razumem da su Nintendo fanovi.. spremni za svakakve stvari... ali...