• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Kupio si ovo ili si omašio temu? :D Sećam se da je bio na oglasima i Super Mario board game na isti fazon. Verovatno je lik našao skenove na netu pa odradio prevod u photoshopu i odštampao.

Kupio si ovo ili si omašio temu? :D Sećam se da je bio na oglasima i Super Mario board game na isti fazon. Verovatno je lik našao skenove na netu pa odradio prevod u photoshopu i odštampao.
omasio temu 🤣

Vrlo verovatno je legit.
Ovo je iz doba SFRJ.

Vrlo verovatno je legit.
Ovo je iz doba SFRJ.
Ma nema šanse da je legit, vidi se da su neke stvari makazama sečene i fontovi su savremeni, plus ovo nije ni postojalo kod nas. Probaću da iskopam slike i Super mario igre pa ću da okačim.

Sa tim sam se rodio. AI3 i ja mrtva trka.

@Ashitaka cucemo se :D

@Ivamark zainteresovan sam :D

Sent from my J9110 using Tapatalk
sibni podatke na pm ovde ili discord pa cu videti da ti posaljem smb3 i zeldaru da se zanimas. A preporuka ti je da ostavis kesa za crni petak su everdrve na 20% popusta a N8 iovako nije skup, sa popustom je bas kul dil. :)

Ma nema šanse da je legit, vidi se da su neke stvari makazama sečene i fontovi su savremeni, plus ovo nije ni postojalo kod nas. Probaću da iskopam slike i Super mario igre pa ću da okačim.
Mislim da precenjujes original

Trazi 3.500din za to.
Ne vidim da bi mogao da odradi box na srpskom za 20-30e.
Bez ruku?

Razumem da su Nintendo fanovi.. spremni za svakakve stvari... ali...

U kom smislu precenjujem?

Pa ako zna nekoga/radi u štampariji može da odradi sve za dž.

Evo našao sam fotke za Super Marija, isti lik je prodavao. Stavio je "made in Serbia" na kutiju, realno bolje da je stavio "made in Yugoslavia" :LOL:

TvG0fVR.jpg

qApfpfQ.jpg

eozrFcR.jpg

kSe29yI.jpg

sibni podatke na pm ovde ili discord pa cu videti da ti posaljem smb3 i zeldaru da se zanimas. A preporuka ti je da ostavis kesa za crni petak su everdrve na 20% popusta a N8 iovako nije skup, sa popustom je bas kul dil. :)
Ja sam uzeo prekjuče na everdrive.me za 90 evra sa shippingom.

In other news apsolutno se ne sećam od koga sam uzeo original licencirane Dendy famicom kertridže, ali tek danas sam stigao da ih isprobam i do jaja su.

IMG_20210911_200042.jpgIMG_20210911_200044.jpgIMG_20210911_200108.jpgIMG_20210911_200114.jpgIMG_20210911_195754_1.jpg

@Ace
Ok, verovatno si u pravu.

Ne znam, stvarno mi super izgleda za zezanciju.
Treba tu srediti i tablu i karte i kockice i kutiju i upustvo.

Pa da mu je sam materijal free, trebalo je ovde uloziti dosta truda.

A, ako je imao original, mogao je samo original prodati?

Mislim da covek ovakvih talenata moze mnoge bolje stvari da radi nego da pravi bootleg Milton Bradley/Nintendo retro igre.

Razumem da su Nintendo fanovi.. spremni za svakakve stvari... ali...

Ja definitivno ne mogu ispratiti N fanove...

Back
Top Bottom