• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Odakle si ga nabavio?

Probila mi devojka glavu sa njim a nema da se uzme kod nas.

Odakle si ga nabavio?

Probila mi devojka glavu sa njim a nema da se uzme kod nas.
Trenutno moze na KP da se nadje dok su jos otvorene grance.
Nema ga u Hu na lageru, ali moze tamo bar da stigne u veleprodaju.

Trazio sam ga i ja dugo. Cimao sam cak i ove sto prevoze putnike iz okolnih zemalja...

View attachment 2170

Stigao mi Jimmy konacno

Mozhe neki kratak review?
Koliko je glasan? Koliko dugo drzhi baterija? Koliko dugo se puni? Koliko uspesh da usisash njime pre no morash prazniti? Neke osnove za nas koji se ne razumemo u usisivache.

Znam da ima tih informacija po netu, ali radije tju da prochitam iskustvo nekoga ko je koristio umesto random Indijaca/Srba koji su pisali review.

Ima drugar neki isto xiaomi takav model, ne znam dal je isti ovaj, probao sam par puta da vidim da li da kupim, zgodan je u ruci i nije bucan, svidja mi se i ona ravna rotocetka na vrhu, ali ipak sam odustao, ne moze sa ocisti za detetom, tj ne moze nijedan, pustim rumbu triput zaredom i ne vredi, dok ne stanem nogom na krpu i trljam ne brise se.

Odlicna kupovina. Ja sam veoma zadovoljan sa Dyson V10.
Da, kao sto si rekao, kod usisavanja definitivno jeste poenta kod tih "glava" usisivaca.
I bas iznenadjujuce drugacije/bolje radi od obicnog usisivaca, koji samo uvlaci - ovo bi rekao da "ugurava".

Mozhe neki kratak review?
Koliko je glasan? Koliko dugo drzhi baterija? Koliko dugo se puni? Koliko uspesh da usisash njime pre no morash prazniti? Neke osnove za nas koji se ne razumemo u usisivache.

Znam da ima tih informacija po netu, ali radije tju da prochitam iskustvo nekoga ko je koristio umesto random Indijaca/Srba koji su pisali review.

Drzi nekoliko desetina minuta. Verovatno bi presao ceo stan od 80m^2 na brzinu.
Ali predvidjen je da kad ga ne koristis da ga ukljucis punjac. Otisli cu cak toliko daleko da moras staviti drzac u zid.
(bukvalno moras da ga namestas da ga stavis na punjac ako nije okacen kako su zamislili)

Za razliku od klasicnog usisivaca nije ni predvidjen da bude ukljucen non stop, vec samo bas kad usisavas.
Odlicno radi na srednjoj brzini, nema potrebe za "turbo".

Nema kese za usisivac vec samo otvoris pregradu i istreses. Opet mala je, ali se lako prazni (neuporedivo lakse nego kod klasicnih).

Ako cu da pravim neko veliko spremanje, vrlo verovatno bi izvukao i klasican usisivac.
Nijedan Dyson (bezicni) nema tu snagu kao i slabiji motor na struji.

Ali, ovi usisivaci ni ne pokusavaju da budu zamena klasicnim, vec vise nova kategorija, tipa laptop vs desktop.
Mobilnost, mnogo manja buka i dodaci za prasinu su razlog zasto sam ga i uzeo.

Vrlo lako i brzo sam skupio prasinu iz kablova, tastature, sa monitora i sl. Mnogo lakse i prakticnije od krpe.
Dodaci su bas inteligentno napravljeni, tipa da pokupim prasinu sa vrha ormana, stavim dodatak pod 90 stepeni i prodjem jednom za 5-10sec i to je to, luster isto itd. Pokupi lepo i prasinu iz kola (ne sa poda, vec bas sa kokpita i sl gde klasican usisivac ne moze)

Ima drugar neki isto xiaomi takav model, ne znam dal je isti ovaj, probao sam par puta da vidim da li da kupim, zgodan je u ruci i nije bucan, svidja mi se i ona ravna rotocetka na vrhu, ali ipak sam odustao, ne moze sa ocisti za detetom, tj ne moze nijedan, pustim rumbu triput zaredom i ne vredi, dok ne stanem nogom na krpu i trljam ne brise se.
Zavisi u kojoj su fazi :)
Suve grickalice odlicno kupi

Ako cu da pravim neko veliko spremanje, vrlo verovatno bi izvukao i klasican usisivac.
Nijedan Dyson (bezicni) nema tu snagu kao i slabiji motor na strujji.
Onda verovatno nisi koristio Dyson v10 ili v15,trajanje od 60-80 minuta zavisi od modela,8ili9 dodataka za razne prilike od prasine,dodatak za zivotinjske dlake itd.
Po vremenu,efikasnosti i primeni jede obican usisivac,e sada sto smo mi navikli da usisavamo 3 sata to je druga stvar.
Jos da ne pominjem lasersko skeniranje prasine kod 15ice.
Snaga nije jednaka efikasnosti.
A to da nema snagu to bih voleo poredjenje da vidim.

Ako ces staviti na usisivac deo za ugao itekako ces videti razliku u usisnoj moci.
Kao sto rekoh ovo je klon dyson-a.

Uostalom dyson i dalje nije prestao da prodaje kucne zicane usisivace po istoj ili vecoj ceni.

Back
Top Bottom