• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Spreman za vrhunac gejminga. Mislim da dalje nema. I to u 60 fps. Polećem večeras.
11af686f3ae79c5fdee83aa2c06417d4.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Redak primer kada znam sa kojeg je oglasa nešto što si kupio, da sam stigao digao bi tog Tora za Saturn al okasnih.

Fun Fact jedan od prvih retro kupovina ako se može nazvati bio mi je taj Skavjard Pek
Naručio sam ga preko tog dečka, okačio je oglas zbog ocene. Jeftinije mi je da mi tako neko uveze. Izbegnem rizik transporta, a i carinu.

jašta, sad odmah yt u chrome-u i search jacob + katie schwarz :D
i ne zaboravi da upališ hdr :D

Doneo si racionalnu odluku.

Gde si uzeo i koja je bila tačna cena?

Ne zaboravi i da aktiviraš 5 godina garancije.

Uzeo u Knjaževcu u Tehnomediji za 161 899rsd. Ali isporučili su mi u Nišu na kućna vrata. Razlog zašto sam uzeo kod njih je što imaju svoju ličnu dostavu (jedni od retkih), i takođe su jedni od retkih koji otvaraju robu nakon transporta da provere da li je sve u redu. A kako je to Zaječarska firma, moram da budem i lokal patriota i da punim taj opštinski budžet :D Razlog zašto nisam uzeo/platio u Nišu u Tehnomedia radnji je taj što znam ljude u Knjaževcu koji rade tamo pa smo mogli da dogovorimo cenu, malo da je korigujemo (4-5k rsd), izjednačili smo je kao u winwinu što je nakon aktivacije promo code-a. A nisam uzeo u winwinu zato što nisam hteo da rizikujem sa njihovom dostavom.

Hvala svima još jednom, i da, aktiviraću garanciju nego mi je račun ostao kući, sada sam u Nišu pa ne mogu da ga slikam. Ali uradiću to sutra/prekosutra. Video sam da imam 30 dana za to.

Back
Top Bottom