Damn, vidjao sam Red Room na instagramu. Iz nekog razloga mi je iskakao profil lika koji radi to. Svidja mi se taj klinachki morbidluk.
Garant će postati skup redak kolekcionarski primerakQuotam samog sebe, ali jedna zanimljivost za ovaj strip u sredini (The Strange Death of Alex Raymond). Izdanje je odgođeno zbog tiskarske greške (na nekoliko stranica nije otisnut cijeli jedan layer pa na tim stranicama fali skoro cijeli art), no čini se da je distributer ipak greškom poslao to neispravno izdanje trgovcima. Ja sam zaprimio tu verziju s greškom. Najbolje je što me retailer sam kontaktirao početkom mjeseca da mi kaže da će strip kasniti nekoliko tjedana zbog te greške pa sam mislio da će na kraju poslati ispravnu verziju. Sad me baš zanima što će reći. Vjerujem da će poslati ispravnu verziju kada im dođe, ali vidjet ćemo. Ovu neispravnu verziju su usput rečeno trebali uništiti, no budući da im je to izdanje čisti profit (jer će ih na kraju zbog greške refundirati), možda će pokušati uvaliti ljudima koji nisu svjesni greške
Evo tih par stranica s greškom:
![]()
Ma on KvejkUbiće te @Undenis
Jel to Australijsko izdanje?Evo i ja da okacim nesto sto sam relativno skoro nabavioView attachment 2322
Chrono je japansko izdanje ali ima engleski jezik.Jel to Australijsko izdanje?
Pitam zato sto je naglavackeChrono je japansko izdanje ali ima engleski jezik.
Kakva je za karanje?