• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ja sam imao one ANSWER 6 ,morao sam malo da guglam, gotivio sam.

DAVNO SAM ZABO

rXWUDGU.jpg

Plus ofišl reklama, munja

Koja je fora sa patikama?
Redak answer iv model u toj boji, zove se stepover, zbog momenta u finalu kad je Iverson prekoracio preko Tajrona Lua. Naneli su tad lejkersima jedini poraz u plejofu, 15:1 je bio skor lejkersima, nestvarna sezona. I iako sam lejkerse fan(nije slučajno forum tema bugarski lejkersi :D) , Alan mi je omiljeni igrač kojeg sam gledao.
Retko izlazi, a meni je želja od 2001e godine da ih imam, pa eto trebalo je 20 godina :D

Sent from my J9110 using Tapatalk

Jebes auto, jebes plejku, jebes sve, ali patike….

Isto moja zelja iz detinjstva. Obozavao sam Iversona

Sent from my iPhone using Tapatalk

@jovcov
Ovakve Ajversonke sam i ja imao bas davno za vreme svoje kosarkaske karijere :D
Sada mi proradi nostalgija,gde i kako si ih nabavio?Mislio sam da je taj Iverson Reebok brand davno nestao i zaboravljen.

@jovcov
Ovakve Ajversonke sam i ja imao bas davno za vreme svoje kosarkaske karijere :D
Sada mi proradi nostalgia,gde i kako si ih nabavio?Mislio sam da je taj Iverson Reebok brand davno nestao i zaboravljen.
Pa jeste u sustini, od skoro su krenuli da vracaju opet.
Uzeo sam ih sa kickz sajta, ali ima i na drugim mestima, samo ne znam koliko jos.

Jel ih nosiš ili su u staklenoj kutiji na polici? :D

Posle mnogo premišljanja i vaganja častio sam se ovim nemačkim gospodinom:

View attachment 1650View attachment 1651

Ne samo penkalo, vec ozbiljno penkalo.

Kakav je vrh? Klasican mi je previse sirok, za danasnje pojmove.
Okaci sliku gde si napisao nesto!

Ja imam Vector-a, jos od visih razreda osnovne skole, kojeg i dan danas vucem sa sobom.
Ali ovo je 2-3 klase iznad.

Nešto se čudno dešava, ovih dana mi nekoliko drugara šalju slike da su nabavili ps5.

@Teoreticar Odavno sam navučen na mastilo i pera a sve vučem sa sobom neke plastikanere. Ne fali ni njima ništa, uvek su mi je pri ruci verni Lami Safari ili Kaweco Sport - odlična a pristupačna pera za svakodnevnu upotrebu. Imam i tog Parkera koji pominješ samo mi je mnogo sitan, ali sve vreme želim jedno da mi baš dobro leži u ruci, da mi se ne grče i znoje ruke, da nije kruto i da ne škripi po papiru.
Da se ne bih polako peo lestvicom ka sve boljim perima, odlučio sam da preskočim sve korake između, rasprodam viškove i uzmem jedno koje znalci zovu The Pen i završim jednom sa tim. Kad uzmeš u ruku oseti se kvalitet. Težina taman, veliko zlatno pero... ma jednostavno ovo je prebogato za moj radni sto pun jeftinih sitnica. Trebaće mi vremena da se naviknem :)

Back
Top Bottom