• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Zanimljivo, gimpovali 10ks tog motora u fordu. Ja imam prethodnika 1.6 120ks, 6.0 ravno otkad sam kupio auto. Ne mazim ga, moze lagano i manje
Edit: sad pogledah app, mozda sam malo i slagao.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
z4Dvkce.jpg

Last edited:
Zanimljivo, gimpovali 10ks tog motora u fordu. Ja imam prethodnika 1.6 120ks, 6.0 ravno otkad sam kupio auto. Ne mazim ga, moze lagano i manje
Edit: sad pogledah app, mozda sam malo i slagao.

z4Dvkce.jpg
darkela, koja je ovo app?

i meni zato i pitah. font me podseca na njihov, a ne znam valja li ta app ili jok

Mene jedno dve godine nije mrzelo da tako upisujem potrošnju u app i onda sam samo odustao. :D

Srecom je ovo automatski :D

@Undenis bice manje respekta kad cujes da je pederski ljubicasti :D tehnicki mastilo plavi al vuce na ljubicastu.

Srecom je ovo automatski :D

@Undenis bice manje respekta kad cujes da je pederski ljubicasti :D tehnicki mastilo plavi al vuce na ljubicastu.

A ne ne taman posla. Pre neki dan se povela rasprava na discordu u vezi pezoa cc (307/308), rekao sam da je prilicno povoljan i lep automobil ko zeli neku kabrio varijantu za prolece-leto, ali nazalost okruzeni smo ljudima koji nemaju instancan ukus pa je ta moja ideja naisla na osudu/drvlje/kamenje/uvrede na nasem discord serveru. Jebeni divljaci sta ces.

Žena i može da je sa sela, al' automobil i pas moraju biti iz Francuske!

A ne ne taman posla. Pre neki dan se povela rasprava na discordu u vezi pezoa cc (307/308), rekao sam da je prilicno povoljan i lep automobil ko zeli neku kabrio varijantu za prolece-leto, ali nazalost okruzeni smo ljudima koji nemaju instancan ukus pa je ta moja ideja naisla na osudu/drvlje/kamenje/uvrede na nasem discord serveru. Jebeni divljaci sta ces.
Meni je first gen ruzan kao hatch. Cc moze, nije bas skroz za zene i ima ga u vrh bojama :D Lepsi je second gen daaaleko ali nema kabrio nazalost. Ovaj treci necu ni da komentarisem, bas je odvratan. Pre cu za par godina second gen gti da uzmem nego da predjem na ovu abombinaciju sto je sad izasla.

@SteamWolf isto sranje, cudnije pakovanje :D

Back
Top Bottom