• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Za sve momke sa istancanim ukusom [emoji1787]

hXhpguZ.jpg

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Biće digitalnih kapiram kad krenu redovnije da dobijaju količinex, za sad im radi poso disk based

Ne znam stvarno. Pratio sam redovno temu na benchu o kupovini i koliko sam video digitalca nema nigde. Ali ne košta te ništa da se prijaviš na listu, mada deluje mi da ćeš se načekati jer sada samo nude bundle sa igrama.
Hvala na odgovoru :) ja sam vec kod gamesa na listi(195)pa sam mislio da mozda u games centru nema liste ali posto vidim da ima onda nema sanse da se i tu prijavim i da cekam do ps6 :D

Evo i ja dosao na red, posle cele peripetije sa srbijanskom carinom, 6 meseci kasnije :D
Ratcheta sam uzeo za 5 soma juce u gradu, neka zena kupila ps sa Ratchetom i Spidermanom, a sin joj hoce fifu, pa ovo prodavala za po 5 soma, ja uzeo rathceta posto cu Spidermana dobiti od firme isto. Danas cu uzeti i Demon, dock i Cosmic Red varijantu gamepada ako je imaju na stanju u GC.

Link za Spidermana sam okacio na temi za dealove, ako je neko zainteresovan, kontam da je ok ponuda.

ps5.jpg

A pre nekog vremena stigle i ove zezancije, porucio sam i Enciklopediju(plava zelda knjiga :D), ali mi nisu isporucili jos, pa su mi poslali novu danas, a tru fanovi Diabla ce znati sta je Garwulf's Corner :D

zel.jpg

To bre Miki...da te dugo sluzi. Evo ga Denis pred infarktom [emoji1][emoji1][emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom