ja uzmem neke beleske da zapisujem na papiru, odustanem posle dve recenice i krenem da kucam na tastaturi. imbecil
@Teoreticar Odavno sam navučen na mastilo i pera a sve vučem sa sobom neke plastikanere. Ne fali ni njima ništa, uvek su mi je pri ruci verni Lami Safari ili Kaweco Sport - odlična a pristupačna pera za svakodnevnu upotrebu. Imam i tog Parkera koji pominješ samo mi je mnogo sitan, ali sve vreme želim jedno da mi baš dobro leži u ruci, da mi se ne grče i znoje ruke, da nije kruto i da ne škripi po papiru.
Da se ne bih polako peo lestvicom ka sve boljim perima, odlučio sam da preskočim sve korake između, rasprodam viškove i uzmem jedno koje znalci zovu The Pen i završim jednom sa tim. Kad uzmeš u ruku oseti se kvalitet. Težina taman, veliko zlatno pero... ma jednostavno ovo je prebogato za moj radni sto pun jeftinih sitnica. Trebaće mi vremena da se naviknem![]()
Koristim obicne hemijske olovke jer ih gubim.
Btw kad smo patentica da li te sluzi i dalje kuru toga @s_hyperion?
i meni isto, mada ja sam uvek imao odvratan svrakopis, ali sad je jos gori...Meni se rukopis toliko degradirao od kucanja da kad sam radio neki test pre par nedelja, pisao sam sve stampanim slovima cisto da budem siguran da ce moci procitati.
Cestitam da te fino sluzi![]()
Hoće biti nekog okršaja sa maxom, da brojimo platine?Next gen combo complete![]()
![]()
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
NIsam siguran brt posto ja vucem moj ps nalog jos od ps3, najbolje da posaljes Eufratu PM oko detalja on je Mikiju pomogao da napravi PS nalog pre neki dan kad mu je stigla konzola.Hvala, koji region da stavim? kaze da ne mogu to da menjam kada jednom napravim nalog
Hoće biti nekog okršaja sa maxom, da brojimo platine?
Sent from my J9110 using Tapatalk
Maxa je vrsni gejmer, videćemo na kraju godine ko nosi kući ono što se zlati.Nemamo isti ukus, tako da pretpostavljam da necemo igrati iste igre.