• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

ja uzmem neke beleske da zapisujem na papiru, odustanem posle dve recenice i krenem da kucam na tastaturi. imbecil

retko pisem na papiru a kad krenem da pisem imam takav svrakopis da je to strasno...kad pocnem da se trudim oko njega ispadne jos gore...stvarno pomilsim u sebi da sam retardiran.

Ja dosta pisem. Poslovno razume se. Na godisnjem nivou trosim po jedan rokovnik koji proizvoljno ima, rekao bih oko 200-300 listova. Uvek ga nosim na sastancima a i navika mi je da svaku poslovnu aktivnost zapisem. Koristim obicne hemijske olovke jer ih gubim.

Meni se rukopis toliko degradirao od kucanja da kad sam radio neki test pre par nedelja, pisao sam sve stampanim slovima cisto da budem siguran da ce moci procitati.

ja uzmem neke beleske da zapisujem na papiru, odustanem posle dve recenice i krenem da kucam na tastaturi. imbecil

Ili ti je deo procesa ili nije. Nije to nikakav problem, vec samo stil.

Kad planiram nesto, ceo sto oblepim samolepivim papiricima.
Ja bas nisam Moleskine guy, uvek bi pre uzeo A4 i free form (sa papiricima).

@Teoreticar Odavno sam navučen na mastilo i pera a sve vučem sa sobom neke plastikanere. Ne fali ni njima ništa, uvek su mi je pri ruci verni Lami Safari ili Kaweco Sport - odlična a pristupačna pera za svakodnevnu upotrebu. Imam i tog Parkera koji pominješ samo mi je mnogo sitan, ali sve vreme želim jedno da mi baš dobro leži u ruci, da mi se ne grče i znoje ruke, da nije kruto i da ne škripi po papiru.
Da se ne bih polako peo lestvicom ka sve boljim perima, odlučio sam da preskočim sve korake između, rasprodam viškove i uzmem jedno koje znalci zovu The Pen i završim jednom sa tim. Kad uzmeš u ruku oseti se kvalitet. Težina taman, veliko zlatno pero... ma jednostavno ovo je prebogato za moj radni sto pun jeftinih sitnica. Trebaće mi vremena da se naviknem :)

Lami Safari iako je u cenovnom rangu sigurno best buy, mi izgleda vrlo ruzno, da nisam mogao da presecem da ga kupim (a i ima toliko kopija, treba znati sta uzimas). A iskreno i Souveran bas mi nije u stilu.

Meni je blizi mi je mnogo moj Rotring 600 i zuti/roza marker + faber-castel (sareni) fineliner-i.
Rotring sam i uzeo zbog proslog foruma.
Nadji mi penkalo u stilu Rotring 600 :)

Ti kapiram imas duze beleske i lepe notese?
Penkalom pisem zaglavlja - naslove, datume i slicno samo :|

Btw kad smo patentica da li te sluzi i dalje kuru toga @s_hyperion?

Koristim obicne hemijske olovke jer ih gubim.

Obicne hemiske svi gube. Ali, ako ti je neka konkretna olovka "deo procesa", onda je neces izgubiti i obratices paznju.
A, ako ne BIC Cristal i svaki sat menjaj.

Btw kad smo patentica da li te sluzi i dalje kuru toga @s_hyperion?

Služi fino, lepo izgleda kada su sve linije ujednačene, a i ređe se lome mine zbog tog mehanizma. Mada ja retko pišem, samo sam hteo da imam kul olovku. Kada sam kao kum na venčanju trebao da se potpišem u opštini, ortak je doviknuo da mi daju tastaturu :LOL:

Meni se rukopis toliko degradirao od kucanja da kad sam radio neki test pre par nedelja, pisao sam sve stampanim slovima cisto da budem siguran da ce moci procitati.
i meni isto, mada ja sam uvek imao odvratan svrakopis, ali sad je jos gori...
jedino resenje mi je da pisem latanicom, jer onda bar lici na nesto.

Next gen combo complete
f40d55ef60d0739c965b352e309cd26a.jpg
cbf311a03c372a4497d2582817e42f58.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Posto sada vec dosta ljudi ima ps5\xbox mozda bi mogla da se otvori tema za PSN\xbox naloge,moze i steam,epic,blizz itd.... naravno.Cisto da dodamo Chodexa nubaru na PSN :D
Ako postoji vec ova tema onda obrisite post.

Back
Top Bottom