• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Posto sada vec dosta ljudi ima ps5\xbox mozda bi mogla da se otvori tema za PSN\xbox naloge,moze i steam,epic,blizz itd.... naravno.Cisto da dodamo Chodexa nubaru na PSN :D
Ako postoji vec ova tema onda obrisite post.
NIsmo otvarali takve teme posto imamo addon instaliran koji linkuje sve naloge navedene sa forum profilom :)

Samo linkujes PSN/Xbox/Steam itd nalog na forum profil i svako moze da te adduje bez problema.

Screenshot (4).png

Next gen combo complete

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Čestitke!!!

Ja sam nalog otvorila na US, zbog razlike u cenama.
Mislim da te skuplje izadje da kupujes top up u funtama nego u dolarima

EDIT: Kratak search za dokaz :D

1625132247623.png

Next gen combo complete
f40d55ef60d0739c965b352e309cd26a.jpg
cbf311a03c372a4497d2582817e42f58.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Bravo chodila, sad ćeš napokon da igraš prave igre! Congratz

Čestitke!!!

Ja sam nalog otvorila na US, zbog razlike u cenama.
Mislim da te skuplje izadje da kupujes top up u funtama nego u dolarima

EDIT: Kratak search za dokaz :D

View attachment 1671
Nije problem da se otvore dva naloga na konzoli i US i UK pa kupujes sa oba u zavisnosti gde je igra jeftinija.Ionako sve mozes da igras sa svog primarnog naloga bez obzira gde je kupljena igra.

Nije problem da se otvore dva naloga na konzoli i US i UK pa kupujes sa oba u zavisnosti gde je igra jeftinija.Ionako sve mozes da igras sa svog primarnog naloga bez obzira gde je kupljena igra.
Nisam znala da mogu dve regije na jednoj konzoli. Sjajno :)

US nalog i nadji neki stadion da Aljasci pa ukucaj adresu.

Salu na stranu napravi US nalog ako zelis PS+ posto ima bolje popuste od UK a i sam PS+ je cesce na popustu. Godinu dana se skoro uvek moze naci za oko 30e. Proveri koje americke drzave nemaju porez pa upisi adresu iz neke od njih. Ima ih nekoliko ja sam upisao adresu na Aljasci.

Takodje mozes napraviti i jedan UK nalog za svaki slucaj ako neka igra ima veci popust na njemu.

US nalog i nadji neki stadion da Aljasci pa ukucaj adresu.

Salu na stranu napravi US nalog ako zelis PS+ posto ima bolje popuste od UK a i sam PS+ je cesce na popustu. Godinu dana se skoro uvek moze naci za oko 30e. Proveri koje americke drzave nemaju porez pa upisi adresu iz neke od njih. Ima ih nekoliko ja sam upisao adresu na Aljasci.

Takodje mozes napraviti i jedan UK nalog za svaki slucaj ako neka igra ima veci popust na njemu.
Argentina nista a?

Stiglo više stvari ove nedelje, a za jednu ću morati da pišem za pomoć/savet 😄

Psp kupljen modovan, ali sam platila danak na neiskustvu, moraće nova baterija. Ali zato monster hunter kao boNbona radi ❤️ i prvi handheld ikada, tako da sam svakako srećna.

JoJo prva dva toma, poklon od dečka za rođendan.IMG_20210703_171821.jpgIMG_20210703_172012.jpg344187.jpg

Last edited:
PSP baterije su bas lutrija sta ces dobiti. Odavno nema original baterija u prodaji. Plus frljaju se kapacitetom istih veze sa vezom nema. Kineska posla.
Koji si model psp uzela?

PSP baterije su bas lutrija sta ces dobiti. Odavno nema original baterija u prodaji. Plus frljaju se kapacitetom istih veze sa vezom nema. Kineska posla.
Koji si model psp uzela?

Na osnovu oblika dugmica, 3000.

• Like
Reactions: Emm
Koji si model psp uzela?
3004, a za baterije znam.... Vidim da mogu sa amazona da se poruce (ne psp original, naravno), ali drug ide za Beč sledeće nedelje, pa sam njega iscimala da vidi u nekoj prodavnici imaju li baterije tih specifikacija.

Na osnovu oblika dugmica, 3000.
Nije mi ucitao sliku iz nekog razloga, sada vidim kada sam osvezio stranicu. :)
3004, a za baterije znam.... Vidim da mogu sa amazona da se poruce (ne psp original, naravno), ali drug ide za Beč sledeće nedelje, pa sam njega iscimala da vidi u nekoj prodavnici imaju li baterije tih specifikacija.
Ako znas nekoga vicnog i da ga ne mrzi da se zeza, najbolje resenje je kazu po netu da ubacis samo novu bateriju u original kuciste baterije sa original elektronikom untura.
Ovako nesto https://hobbyking.com/en_us/turnigy...-w-2-pin-jst-ph-connector.html?___store=en_us ili to ili lutrija sa kinezimapa ako protrefis super ako ne teras dok ne naleti neka dobra. :D

• Love
Nije mi ucitao sliku iz nekog razloga, sada vidim kada sam osvezio stranicu. :)

Ako znas nekoga vicnog i da ga ne mrzi da se zeza, najbolje resenje je kazu po netu da ubacis samo novu bateriju u original kuciste baterije sa original elektronikom untura.
Ovako nesto https://hobbyking.com/en_us/turnigy...-w-2-pin-jst-ph-connector.html?___store=en_us ili to ili lutrija sa kinezimapa ako protrefis super ako ne teras dok ne naleti neka dobra. :D
Sada si mi odgovorio na pitanje koje sam imala otkako sam pregledala kozolu: zašto je baterija lepljena izolirkom, kao da je neko odvajao te polovine kućišta 😄
Pa genijalno, hvala. Moraću onda da se raspitam ako ne nađemo bateriju. Bila sam u jednoj prodavnici baterija kod nas, pa mi je čovek rekao da litijumske ne mogu da nabvljaju otkako su vraćali brodove sa robom, zbog kovida.

Daj ljubi da ti odradi :D
Ja je punim jednom u sto godina kad se setim, ali se tesim da ima ovakvih modova, pa cu odraditi u nekom momentu.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Hocu ja ovaj mod Ljubo :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

znajuci koliko Ljuba ima slobodnog vremena, izacice PSP classic do tada. :D

• Haha
Back
Top Bottom