Evo koristio Basilisk od kraja januara do pre par dana, počeo da zeza levi klik. Microswitches su lutrija, ali ajde kao ponudili mi Blackadder V2 Pro i why not, a da vratim ovaj da pošalju novi pa možda Basilisk na Giveaway za par meseci.
Ono, nije baš miš ko miš

da se razumemo. Nekoliko stvari se odmah vide na ovom Deathadderu, prvo je koliko jednostavno klizi po podlozi jer ima drugačije padove ispod, bukvalno minimum otpora. Druga stvar, optički microswitches, što znači da nema direktnog dodira kako bi se slao signal, nego je malo drugačije, a to povlači i činjenicu da je ceo miš mnogo laganiji za korišćenje i plus klikovi su "brži". E sad, kontam da Chody ne bi primetio ali evo igrao sam Knockout City sa Basiliskom i Redragonom nekim i ono kliknem ali bukvalno reakcija milisekunde je bitna da uhvatiš loptu. E ta milisekunda pravi razliku u MP-u jer se brže registruje.
Videću još kada budem testirao, ali pored svega je i ergonomija savršena za moju veliku šaku. Da napomenem da je ovo najveći DeathAdder miš koji je do sada izašao na tržište, duži je od Basiliska, iako nema toliku "grbu" udobniji je od istog, iako Basilisk ima taj prostor za palac kod desnorukih ljudi.
Za sada mi bolje deluje nego Viper Ultimate, koji je navodno kao ultimativni gaming miš. Za 10g je teži ali toj e to, 88g je ukupna težina. Naravno ina internu bateriju.