• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Od lika koji igra igre sa titlom i interpolacijom i nesposobnoscu da napravi xbox nalog posto ne ume da koristi onlline kreditnu karticu u 2021oj godini nisam ni ocekivao da razume.
Al sam zato car svuda đe se pojavim. Evo Wahad ce biti ljubazan i napisaće utiske miša na 3 strane [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Evo koristio Basilisk od kraja januara do pre par dana, počeo da zeza levi klik. Microswitches su lutrija, ali ajde kao ponudili mi Blackadder V2 Pro i why not, a da vratim ovaj da pošalju novi pa možda Basilisk na Giveaway za par meseci.

Ono, nije baš miš ko miš :D da se razumemo. Nekoliko stvari se odmah vide na ovom Deathadderu, prvo je koliko jednostavno klizi po podlozi jer ima drugačije padove ispod, bukvalno minimum otpora. Druga stvar, optički microswitches, što znači da nema direktnog dodira kako bi se slao signal, nego je malo drugačije, a to povlači i činjenicu da je ceo miš mnogo laganiji za korišćenje i plus klikovi su "brži". E sad, kontam da Chody ne bi primetio ali evo igrao sam Knockout City sa Basiliskom i Redragonom nekim i ono kliknem ali bukvalno reakcija milisekunde je bitna da uhvatiš loptu. E ta milisekunda pravi razliku u MP-u jer se brže registruje.

Videću još kada budem testirao, ali pored svega je i ergonomija savršena za moju veliku šaku. Da napomenem da je ovo najveći DeathAdder miš koji je do sada izašao na tržište, duži je od Basiliska, iako nema toliku "grbu" udobniji je od istog, iako Basilisk ima taj prostor za palac kod desnorukih ljudi.

Za sada mi bolje deluje nego Viper Ultimate, koji je navodno kao ultimativni gaming miš. Za 10g je teži ali toj e to, 88g je ukupna težina. Naravno ina internu bateriju.

EDIT:

Thermite & Cayde-6 Approved

358efadcc50b3ad20e50cfad079a9852.jpg

Last edited:
Evo koristio Basilisk od kraja januara do pre par dana, počeo da zeza levi klik. Microswitches su lutrija, ali ajde kao ponudili mi Blackadder V2 Pro i why not, a da vratim ovaj da pošalju novi pa možda Basilisk na Giveaway za par meseci.

Ono, nije baš miš ko miš :D da se razumemo. Nekoliko stvari se odmah vide na ovom Deathadderu, prvo je koliko jednostavno klizi po podlozi jer ima drugačije padove ispod, bukvalno minimum otpora. Druga stvar, optički microswitches, što znači da nema direktnog dodira kako bi se slao signal, nego je malo drugačije, a to povlači i činjenicu da je ceo miš mnogo laganiji za korišćenje i plus klikovi su "brži". E sad, kontam da Chody ne bi primetio ali evo igrao sam Knockout City sa Basiliskom i Redragonom nekim i ono kliknem ali bukvalno reakcija milisekunde je bitna da uhvatiš loptu. E ta milisekunda pravi razliku u MP-u jer se brže registruje.

Videću još kada budem testirao, ali pored svega je i ergonomija savršena za moju veliku šaku. Da napomenem da je ovo najveći DeathAdder miš koji je do sada izašao na tržište, duži je od Basiliska, iako nema toliku "grbu" udobniji je od istog, iako Basilisk ima taj prostor za palac kod desnorukih ljudi.

Za sada mi bolje deluje nego Viper Ultimate, koji je navodno kao ultimativni gaming miš. Za 10g je teži ali toj e to, 88g je ukupna težina. Naravno ina internu bateriju.
Ja imam Deathadder Elite rgb, i pre mozda pola godine je poceo skrol da zeza, kad vrtim na dole on ide malo gore pa malo dole, random skroz.
Razmisljao sam o upgrade-u, pa me interesuje sta mislis da li vredi prelaziti?

Javim ti u toku vikenda :D još uvek nisam testirao svuda gde mogu, a i hoću da igram nešto sa 20k DPI ON :D

Baci vise utisaka kad budes stigao zainteresovan sam
Danas sam ga malo isprobao u UT2004 i Doom 2K16, i utisci su vrlo dobri. Ovo bi bio najbolji miš od ovih pet koje sam koristio u zadnjih godinu i kusur dana (Glorious O-, Viper Mini, G102 Lightsync, G402 Hyperion Fury, Rival 300) kada su performanse i softver u pitanju. Ergonomijom mi Viper Mini možda najbolje odgovara, ali čini se da im je kontrola kvalitete baš hit & miss, plus je Synapse nažalost teško đubre i bloatware. G102 je za moj grip bio prenizak, Rival i G402 preteški (pa sam skont'o da mi je cca 60g neki gornji limit). Glorious ima najlakši i najfleksibilniji kabl od navedenih, najtiše mikroprekidače, najbolje raspoređenu težinu, plus eventualno ne moraš uništiti dobar dio donje strane kada dođe vrijeme za rastavljanje. Za razliku od Viper-a ima niži LoD (vjerovatno ispod 1mm) i nema "drift control", subjektivno je više 'snappy' u pokretu od Razera.

Ovaj Asus nije bio na tržištu kada sam napravio narudžbu za Glorious, možda bih i prešao preko veće težine zbog modularnih prekidača i jednostavnog otvaranja:

Sve u svemu za ~45€ sa shipping-om sam jako zadovoljan, čini se da se dugo neću vraćati na Razer i Logitech. Glorious, G-Wolves, Cooler Master i par ostalih su zadnjih godina postali ozbiljna konkurencija.

Ja imam Deathadder Elite rgb, i pre mozda pola godine je poceo skrol da zeza, kad vrtim na dole on ide malo gore pa malo dole, random skroz.
Razmisljao sam o upgrade-u, pa me interesuje sta mislis da li vredi prelaziti?
To ti je prljavština u njemu, otvori ga i očisti scroll wheel.

E tako nešto i meni treba. Koje god, koko e prešo, koko para i el ima plivajući zamajac? :D

9000e, 1.2018., 150.000km, nema plivajuci 😄 prostor pozadi je ogroman, sto sam i trazio, i gepek je sasvim dovoljan

9000e, 1.2018., 150.000km, nema plivajuci 😄 prostor pozadi je ogroman, sto sam i trazio, i gepek je sasvim dovoljan
uff, dosta je to kilometara za tri godine, očigledno bio službeni.

ali ako imaš info da je održavan redovno i da ga nije vozila neka majmunčina, ne bi trebalo da bude loše.

gratz i welcom to the c-max family :D

uff, dosta je to kilometara za tri godine, očigledno bio službeni.

ali ako imaš info da je održavan redovno i da ga nije vozila neka majmunčina, ne bi trebalo da bude loše.

gratz i welcom to the c-max family :D
sve sto imam je detaljna fordova servisna knjizica i da je radjen veliki servis na 140.000 :D nije havarisan, valjda ga nije silovao dok je isao na posao ili sta vec :ROFLMAO:

sve sto imam je detaljna fordova servisna knjizica i da je radjen veliki servis na 140.000 :D nije havarisan, valjda ga nije silovao dok je isao na posao ili sta vec :ROFLMAO:
koji motor, konji, oprema?

Grats Time! Neka te dugo sluzhi. Ne kapiram se u automobile, ali meni kul izgleda :D

Back
Top Bottom