• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Mene taj Snowrunner vuče ozbiljno, doći će na red kad tad.

1623873323198.png
Prosla carina/DHL :|

Iznenadjujuce je tesko uslikati

Hteo sam nesto automatik, relativno formal i manje. In-house movement. 38.5mm. U tom rangu su best buy trenutno.
Mislim da cu uzeti i Diver od njih.
Srecom bar mogu da ga uzmem od lokalnih svercera po regularnoj ceni.

Je li ovo Bambino?
Mozda. Mislim da ni oni sami nisu nacisto, posto imaju razlicita imena u zavisnosti od regije.
Neka varijacija jeste sigurno
https://www.amazon .com/Orient-Bambino-Japanese-Automatic-Stainless/dp/B07B4BD9HY
Ali je manji od (muskog) Bambina, a nisam hteo bez da probam da uzmem nesto vece.

981fabc8f0c8fe5532d7837b9e94d9dc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

I meni maločas stigao štakor (nakon što je Viper Mini crk'o za manje od dva mjeseca 'light' upotrebe):

Na prvu odličan.
Cuo sam dosta pozitivnih stvari o ovom misu iako izgleda kao neki neuspeli Sovjetski eksperiment. Baci vise utisaka kad budes stigao zainteresovan sam :)

Kakvi mogu biti utisci o mišu ahaahahhah..klik 1, klik 2 ...brale kupio sam.miša, pun sam utisaka [emoji38][emoji38][emoji38]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Kakvi mogu biti utisci o mišu ahaahahhah..klik 1, klik 2 ...brale kupio sam.miša, pun sam utisaka [emoji38][emoji38][emoji38]

zadaviću se, no pun uzeo sam i ja miša skoro

Last edited:

Od lika koji igra igre sa titlom i interpolacijom i nesposobnoscu da napravi xbox nalog posto ne ume da koristi onlline kreditnu karticu u 2021oj godini nisam ni ocekivao da razume.

Back
Top Bottom