• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Hvala puno. Biće malo nervoze kad dođem kući prilikom prvog uključivanja, u smislu da li je ekran (vrlo) dobar ili ne. Mada je briga manje kad nemaš 512GB model zbog potencijalnih problema sa anti glare slojem.

Klasicni kinezi travestiti

Sto da nema triple kad ima double.

Na pocketu radi samo ovaj meni, nece nijednu igru da pokrene. Mrzi me da vadim pravi gba. Ionako sam kupio fore radi.IMG_20221012_174428.jpgIMG_20221012_174243.jpg

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Double pack chajna zapravo radi za razliku od ovog :D

Znaci uzimas zadnju - najbolju verziju, kako sad to nije smesno majkumu, vec je samo smesno kad ja trazim zadnju verziju :unsure:

Ne vjerujem da sam dobio zadnju verziju sa onim novim 'duct-ovima' za hlađenje. Koliko sam upratio Deck je imao tri manje revizije. Meni je bitno da su matična i ekran ok, a sve ostalo je modularno i može se vremenom zamijeniti k'o od šale.

Ne vjerujem da sam dobio zadnju verziju sa onim novim 'duct-ovima' za hlađenje. Koliko sam upratio Deck je imao tri manje revizije. Meni je bitno da su matična i ekran ok, a sve ostalo je modularno i može se vremenom zamijeniti k'o od šale.
Ma šta se opterećuješ mikrorevizijama. Šta si dobio dobio si. Updateuj mašinu i uživaj.

Ma kakvi, samo da ekran nema problema sa probijanjem backlight-a i da nema žutih fleka i ja zadovoljan.

Znaci uzimas zadnju - najbolju verziju, kako sad to nije smesno majkumu, vec je samo smesno kad ja trazim zadnju verziju :unsure:
Ne mora automatski da znaci da je zadnja revizija nečega najbolja.. uzmi za primer ps3 , pogledaj onaj poslednji super slim na šta liči, kineski plastikaner...ps5 je isto tako bolja ona prva revizija nego ove nove sto su ojadjene sa bakrom

Nadam se da nisi platio punu cenu jer je u suprotnom pocket sto puta bolja opcija.

Back
Top Bottom