• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

@Omega jep kao i ona GBC verzija nema vise jebavanja sa prasinom i centriranjem ekrana.
@Maxa
Jos uvek nema pouzdanog linka na aliju posto postoji i ita/tft verzija pa ne bih rizikovao.
Jos uvek nema previse opisa, posto je izasao pre manje od mesec dana. Ali ovo sto sam nalazio po YT/redditu zadovoljni su ljudi.

Uff taman nisam nikada ubacio ovaj GBA IPS kojeg sam odavno kupio. Prodaću ga i finansirati ovaj laminated.

Uff taman nisam nikada ubacio ovaj GBA IPS kojeg sam odavno kupio. Prodaću ga i finansirati ovaj laminated.
U principu laminirani je bolji u svakom pogledu sem ako neces da radis neke customizacije, posto laminated ima shellove u samo 4-5 boja. Po meni vredi, plus imaju u ponudi poklopce sa usb c prorezom u istoj boji ako hoces litijumsku da ubacujes. Ja imam dve dorade vec modovanih konzola jedan gba i gbc. A onda se spremam da pazarim laminirani kit. Taman mi je ponestalo konzola zakljucno sa tim. 😂

Ide jedan Everdrive GBA za BF i laminated panel pa da dogodine probam nešto i igrati na tome. :ROFLMAO:

Ide jedan Everdrive GBA za BF i laminated panel pa da dogodine probam nešto i igrati na tome. :ROFLMAO:
Nema vise crnog petka za Everdrive. Rekao je to krikzz i pre ovog sranja u Ukrajini.
I ja sam tad uzimao. 😔
Pikaj game boy igre, ja na odmoru polako prelazim
, presao adventure island i felix bukvalno 40 min igre. Sprdnja koliko su kratke.😁

Tri diska jedan je soundtrack kao da nisu nikada bili ni korišćeni toliko dobro je očuvao englez.
Nekih 12 funti sa poštarinom me izašlo [emoji846]
65668665183c441e81c9b1c61cf61583.jpg
154b2cb57800a3914f882c8be76c9ce7.jpg
e10f3c776a35344f369e444447a5428a.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Back
Top Bottom