• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ja kao sklopih ovaj, i glave se L i R :/
Nemam dušu više da ga čačkam danas, ponovo otvaranje će da sačeka :p

polirao sam ekran na viti pa mi voda usla unutra, menjao ekran pa vracao ekran, power dugme, levu plocu vise puta...sve soni konzole moraju da imaju brdo srafova i flat kablova, bitch za raskapanje/skalapanje.

Mogu da potvrdim da su svi DS-ovi i 3DS-ovi težak pakao za otvaranje i servisiranje.
Bome jesu pipavi. DS je prva konzola za koju sam morao da guglam service guide video, secam se koliko sam bio zbunjen sto ne umem da ga sklopim a da nesto ne viri :D

Koliko si dao za njega? Ja se vec mesecima spremam da napravim jedan.
Upalio sam jednu igru sa njega i video da radi, pojma nemam da li radi dobro, ne znam ni kad ću da stignem da ga testiram kako valja 🥲IMG_20221005_114854.jpg

Napravio sam ja jedan sa drugarima, ali se ispostavilo da smo zalemili neispravan adapter, nemoj da se pređeš ko mi.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

photo_2022-10-05_14-41-06.jpg

Pet hiljada kilometara u sekundi dugo chekam da prochitam, konachno sam se sitio da bih mogao kupiti to. Super Dimensional Love Gun, jer imam posebne potrebe. Sprd u stranu, svidja mi se crtezh.
A ono tretje je da budem malo bolji programator. :3

@TwiSteR Ja sam uzeo Animal Crossing onaj tirkizno plavi kao, jer je tada bio najjeftiniji.
Needless to say, ovaj je trebalo da uzmem, mnogo je lepsi...kajem se. :D
Congrats.

IMG_20221006_143916.jpg

Crowdofundovao, danas stigla prva pošiljka. Izgleda fenomenalno. Kada stigne ostatak i malo pročitam, kontam da ću pisati u adekvatnom threadu o utiscima. Ova sa leve je Božanstvena Komedija (na italijanskom i engleskom), a ova desna je TTRPG.

Sada kradem net od komšinice 2 sprata iznad mog stana kao gospodin! [emoji846]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
d79b03929b4e84bf9b05422052df405f.jpg

Back
Top Bottom