Kod mene kad dodje ujko iz UK koristi moj net u svom stanu i covek lepo plati svaki put 40funti kad podje.(naravno da nisam trazio nikad)Što je lepo ne pitaš da podelite račun, nije lepo krasti.
Radim joj IT support bar jednom mesečno, često i više puta mesečno jer je starija žena i baš se ne razume u tehniku a ima i laptop sa kojim voli da ide na Facebook i paniči zbog najvećih guposti. Saznao sam šifru jer mi ona tražila da je promenim u tu u koju je htela, imao sam KBC prepaid net do pre par godina, kada jednom nisam mogao kasno uveče da produžim net sa njima setio se komšinicine šifre, dao je i sestri sa kojom nažalost još uvek živim i od tada sestra više nije htela da uplaćujemo ili uvodimo net. Meni je iz prva bilo glupo ali pošto nisam ni ja hteo da sam plaćam net, ostalo nam to.Što je lepo ne pitaš da podelite račun, nije lepo krasti.
Radim joj IT support bar jednom mesečno, često i više puta mesečno jer je starija žena i baš se ne razume u tehniku a ima i laptop sa kojim voli da ide na Facebook i paniči zbog najvećih guposti. Saznao sam šifru jer mi ona tražila da je promenim u tu u koju je htela, imao sam KBC prepaid net do pre par godina, kada jednom nisam mogao kasno uveče da produžim net sa njima setio se komšinicine šifre, dao je i sestri sa kojom nažalost još uvek živim i od tada sestra više nije htela da uplaćujemo ili uvodimo net. Meni je iz prva bilo glupo ali pošto nisam ni ja hteo da sam plaćam net, ostalo nam to.
Komšinica ima mts paket sa TV-om, fiksinim i internetom, od pre par meseci je produžavala ugovor i upgrejdovali su je na optiku, TP-Link receiver koji sam do juče imao nije podržavao 5G mrežu pa sam kupio ovaj na slici jer je baš hvaljen.
U pravu je svako ko kaže da nije lepo ovo što radim, ali se tešim što time što moja sestra nema ni gram stida u vezi ovoga, što komšinici pomažem kada god pozove, a često zove, što mi ne pada na pamet da uvodim TV kući i što komšinica sada ne koristi najverovatnije ni 1% neta koji ima. Gleda većinom televiziju, net joj služi za Viber i da gleda slike drugarica, dece i unuka na Facebooku... Meni ovaj net sada ponekad služi da pokrenem neku jaču igru preko GeForce Now. Sinoć sam igrao Portal 2, fenomenalna igra i super radi preko ovoga.
Stamota me da je pitam da delimo, iako bi mi onda ona najverovatnije i svesno dala da koristim besplatno njen net.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
dao je i sestri sa kojom nažalost još uvek živim i od tada sestra više nije htela da uplaćujemo ili uvodimo net
moja sestra nema ni gram stida u vezi ovoga
To sto joj radis IT je trebalo da bude iz dobre volje ili joj naplati brate.Radim joj IT support bar jednom mesečno, često i više puta mesečno jer je starija žena i baš se ne razume u tehniku a ima i laptop sa kojim voli da ide na Facebook i paniči zbog najvećih guposti. Saznao sam šifru jer mi ona tražila da je promenim u tu u koju je htela, imao sam KBC prepaid net do pre par godina, kada jednom nisam mogao kasno uveče da produžim net sa njima setio se komšinicine šifre, dao je i sestri sa kojom nažalost još uvek živim i od tada sestra više nije htela da uplaćujemo ili uvodimo net. Meni je iz prva bilo glupo ali pošto nisam ni ja hteo da sam plaćam net, ostalo nam to.
Komšinica ima mts paket sa TV-om, fiksinim i internetom, od pre par meseci je produžavala ugovor i upgrejdovali su je na optiku, TP-Link receiver koji sam do juče imao nije podržavao 5G mrežu pa sam kupio ovaj na slici jer je baš hvaljen.
U pravu je svako ko kaže da nije lepo ovo što radim, ali se tešim što time što moja sestra nema ni gram stida u vezi ovoga, što komšinici pomažem kada god pozove, a često zove, što mi ne pada na pamet da uvodim TV kući i što komšinica sada ne koristi najverovatnije ni 1% neta koji ima. Gleda većinom televiziju, net joj služi za Viber i da gleda slike drugarica, dece i unuka na Facebooku... Meni ovaj net sada ponekad služi da pokrenem neku jaču igru preko GeForce Now. Sinoć sam igrao Portal 2, fenomenalna igra i super radi preko ovoga.
Stamota me da je pitam da delimo, iako bi mi onda ona najverovatnije i svesno dala da koristim besplatno njen net.
Немој после да се жалиш на Вучића и његовог бату што раде то што раде.Radim joj IT support bar jednom mesečno, često i više puta mesečno jer je starija žena i baš se ne razume u tehniku a ima i laptop sa kojim voli da ide na Facebook i paniči zbog najvećih guposti. Saznao sam šifru jer mi ona tražila da je promenim u tu u koju je htela, imao sam KBC prepaid net do pre par godina, kada jednom nisam mogao kasno uveče da produžim net sa njima setio se komšinicine šifre, dao je i sestri sa kojom nažalost još uvek živim i od tada sestra više nije htela da uplaćujemo ili uvodimo net. Meni je iz prva bilo glupo ali pošto nisam ni ja hteo da sam plaćam net, ostalo nam to.
Oni su mi i dalje jedan od omiljenih domacih bendova, cak iako su poslednjih par albuma spustili loptu sa kreativnoscu moram da imam sve.thumbs up za KKN.
Opa cestitam! Baci neke utiske u temi obavezno
Biće tamo recenzija jedino ako dođu kod Ljube kući na unboxing.Jel bila recenzija na emu, listam kanal ne mogu da nadjem...
Cestitam i nek te dobro i dugo sluzi