Ако мислиш на оригиналну серију, код нас је РТБ екипа синхронизовала 65 епизода, односно прве три сезоне почетком деведесетих. Крајем деведесетих продукција Призор синхронизује поново прве три, као и 4-7 сезоне које се емитују на Пинку. Мислим да никада није синхронизована и емитована цела серија, а укупно је било 10 сезона (1987-1996).Jel su ovi naši ikad uspeli da skinu sa satelita više od 2 sezone?
Imam isti sa sve kutijom! Bas je prelep!
Ако мислиш на оригиналну серију, код нас је РТБ екипа синхронизовала 65 епизода, односно прве три сезоне почетком деведесетих. Крајем деведесетих продукција Призор синхронизује поново прве три, као и 4-7 сезоне које се емитују на Пинку. Мислим да никада није синхронизована и емитована цела серија, а укупно је било 10 сезона (1987-1996).
Na Wikipedia sajtu pišeLL je manji New 3ds
Imao sam skoro svaku verziju konzole, ovaj HHD sam viđao samo u većoj varijanti pa zato pitam.
Ne, LL=XL.LL je manji New 3ds![]()
Necemo kao drustvo napredovati dokle god budemo trpeli ovakav support. Izludjuju me takve situacije.Moj wireless Basilisk je poceo da ima problem sa duplim klikom posle deset meseci (u servisu mi rekli radi ok i vratili mis sa problemom).
Razer slusalice su mi napukle sa obe strane, posle se i kabl sjebao.
Razer vise nikad ne uzimam.
Nadam se da ce tebe tvoj Basilisk bolje da sluzi.
I btw. pre ovog Basiliska koji mi je 10 meseci radio bez problema imao sam A4Tech mis od dve hiljade dinara koji mi je ok radio 5-6 godina.