• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Jel su ovi naši ikad uspeli da skinu sa satelita više od 2 sezone?
Ако мислиш на оригиналну серију, код нас је РТБ екипа синхронизовала 65 епизода, односно прве три сезоне почетком деведесетих. Крајем деведесетих продукција Призор синхронизује поново прве три, као и 4-7 сезоне које се емитују на Пинку. Мислим да никада није синхронизована и емитована цела серија, а укупно је било 10 сезона (1987-1996).

Ако мислиш на оригиналну серију, код нас је РТБ екипа синхронизовала 65 епизода, односно прве три сезоне почетком деведесетих. Крајем деведесетих продукција Призор синхронизује поново прве три, као и 4-7 сезоне које се емитују на Пинку. Мислим да никада није синхронизована и емитована цела серија, а укупно је било 10 сезона (1987-1996).

Nije sinhronizovano 1 epizoda iz 5 Sezone , 5 epizoda iz 7 Sezone , 5 epizoda iz 9 Sezone. 8 i 10 sezonu uopste nisu sinhronizovali.

@ljubomir Mnogo lep! Je li to XL ili LL? Video sam jedan kod druga, koliko se sećam bio je XL.
Imam sličan, LL varijanta, samo sam dodao AC faceplate. Rekao sam sebi: ovaj ostaje kod mene, nema prodaje, menjaže i sl.
Kol'ko para?

@ljubomir Mnogo lep! Je li to XL ili LL? Video sam jedan kod druga, koliko se sećam bio je XL.
Imam sličan, LL varijanta, samo sam dodao AC faceplate. Rekao sam sebi: ovaj ostaje kod mene, nema prodaje, menjaže i sl.
Kol'ko para?
Nije xl ni LL vec N3ds. 😍

LL je manji New 3ds :giggle:
Imao sam skoro svaku verziju konzole, ovaj HHD sam viđao samo u većoj varijanti pa zato pitam.

LL je manji New 3ds :giggle:
Imao sam skoro svaku verziju konzole, ovaj HHD sam viđao samo u većoj varijanti pa zato pitam.
Na Wikipedia sajtu piše

"...The Nintendo 3DS XL (Nintendo 3DS LL in Japan) was released on July 28, 2012, in Japan, priced at ¥18,900, and was available in Silver + Black, Red + Black and White color..."

Za new 3ds XL/LL ne piše ništa konkretno. Koliko ja kapiram, 3ds LL je identičan po hardveru XLu, samo je za japansko tržište.

Ja imam LL, sećam se da sam ga probijao uz Google translate. Kad se podigne modifikovani sistem (Luma li se beše zove?), naravno su meniji na engleskom i nema region locka.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Luma je custom firmware, on probija region lock da..ali meniji i dalje ostaju a japanskom.

Region se menja flesovanjem CTRTRANSFER image-a.

Bespotrebno je, ali ako smaraju japanski hiragana/katakana/kanji..onda je to nacin.

ja sam flesnuo USA FW na Jap konzolu, u principu radi sve lepo, svakako bih to ponovio da nabavim jos neku jap koznolu.

Moj wireless Basilisk je poceo da ima problem sa duplim klikom posle deset meseci (u servisu mi rekli radi ok i vratili mis sa problemom).
Razer slusalice su mi napukle sa obe strane, posle se i kabl sjebao.
Razer vise nikad ne uzimam.

Nadam se da ce tebe tvoj Basilisk bolje da sluzi.

I btw. pre ovog Basiliska koji mi je 10 meseci radio bez problema imao sam A4Tech mis od dve hiljade dinara koji mi je ok radio 5-6 godina.

Moj wireless Basilisk je poceo da ima problem sa duplim klikom posle deset meseci (u servisu mi rekli radi ok i vratili mis sa problemom).
Razer slusalice su mi napukle sa obe strane, posle se i kabl sjebao.
Razer vise nikad ne uzimam.

Nadam se da ce tebe tvoj Basilisk bolje da sluzi.

I btw. pre ovog Basiliska koji mi je 10 meseci radio bez problema imao sam A4Tech mis od dve hiljade dinara koji mi je ok radio 5-6 godina.
Necemo kao drustvo napredovati dokle god budemo trpeli ovakav support. Izludjuju me takve situacije.

Back
Top Bottom