• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Sve m2 kartice su male i matore. 🤣
Ako ti je internih 16 gb malo juri m2 u sd adapter na etsy, to je jedino pravo resenje.

Mislim da sam uzeo 8gb za 300 kinti pre koju godinu kad sam uzeo go.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Nema, navukao se kad nisam znao da li ce mi raditi flashcartovi na pocketu pa samo nastavio :D

Oko 400 din je komad pa mi je fun da kupim posebno one jap only prevedene.

E da, svi chajna kartovi su rewritable, to sam zaboravio :D

Nema, navukao se kad nisam znao da li ce mi raditi flashcartovi na pocketu pa samo nastavio :D

Oko 400 din je komad pa mi je fun da kupim posebno one jap only prevedene.

Za 400 din rom sa translation patchom u celom cartu zvuci super ::)
plus...stvarno lepo izgledaju

E da, svi chajna kartovi su rewritable, to sam zaboravio :D

Jesu. Ja sam na Pokemon Crystal upisao Pokemon Crystal Clear. [emoji1]

Dobra ti je ideja. Jel imaš možda spisak GB/GBC igara koje su izašle samo za Japansko tržište, a da se mogu naći sa engleskim prevodom na bootleg ketridžima?

Sta koristis za pisanje? Ja sam u fazonu da diyujem sa arduinom.

Zapravo imam negde kuci spisak ali mislim da je prakticno lista prevoda sa romhackinga - dating simovi recimo. Bacicu oko kasnije.

Evo spiska, jeste sa romhackinga.

Stigao novi bajs za gospodju, ali posto sam ga ja birao i sklapao, ja cu i njime da se hvalim 😁. Nekako sam uspeo da nadjem ono sto joj odgovara, posto je jako nestabilna na biciklu, trazio sam jedan sa malim i sirokim gumama, niskim tezistem, bez gornje sipke na ramu, foldable, elektricni, i to sve sa bude ispod 1k eura. Kinezi kao i uvek best buy, ove evropske marke su paprene, zasad je pun pogodan.

Attachments

• 20220528_195254.jpg
    20220528_195254.jpg
    91.1 KB · Views: 28
Da, sad mi samo iskacu :D

Ja uzeo iste te zeldice sa Alija i uzeo sam metroid fusion. Metroid fusion stigao neispravan, igra radi ali ne pamti sejvove.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Najveći problem sa bootleg ketridžima je to što ih danas prave da se savegame upisuje u istu memoriju sa koje se i čita, samo na drugoj adresi. Kažu da loš upis savegame (recimo iznenadno gašenje konzole tokom pamćenja igre) može da dovede do neispravnosti igre.

Kod tebe je moguće da su slučajno upisali pogrešnu verziju ROM-a za taj ketridž tj. da ne pamti igru gde treba i da zato ne drži save.

Najveći problem sa bootleg ketridžima je to što ih danas prave da se savegame upisuje u istu memoriju sa koje se i čita, samo na drugoj adresi. Kažu da loš upis savegame (recimo iznenadno gašenje konzole tokom pamćenja igre) može da dovede do neispravnosti igre.

Kod tebe je moguće da su slučajno upisali pogrešnu verziju ROM-a za taj ketridž tj. da ne pamti igru gde treba i da zato ne drži save.
Da li to znači da ako se upiše ispravna verzija Roma, može da se popravi i da počne da čuva igru?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom