A koja je fora sa bootlegovima, ima li neka prednost u odnosu da everdrive da ne znam?E da, on topic chajna diliversView attachment 5018View attachment 5019View attachment 5020
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Može li hack bez otvaranja konzole?A evo i moja jucerasnja nabavka.
Za 400 din rom sa translation patchom u celom cartu zvuci super :Nema, navukao se kad nisam znao da li ce mi raditi flashcartovi na pocketu pa samo nastavio
Oko 400 din je komad pa mi je fun da kupim posebno one jap only prevedene.
E da, svi chajna kartovi su rewritable, to sam zaboravio
E da, on topic chajna diliversView attachment 5018View attachment 5019View attachment 5020
2nd edition ako te zanima, ima zanimljivijih boja nego prvi put'de si uzeo taj HOMM3 ost LP?
Ja uzeo iste te zeldice sa Alija i uzeo sam metroid fusion. Metroid fusion stigao neispravan, igra radi ali ne pamti sejvove.Da, sad mi samo iskacu
Da li to znači da ako se upiše ispravna verzija Roma, može da se popravi i da počne da čuva igru?Najveći problem sa bootleg ketridžima je to što ih danas prave da se savegame upisuje u istu memoriju sa koje se i čita, samo na drugoj adresi. Kažu da loš upis savegame (recimo iznenadno gašenje konzole tokom pamćenja igre) može da dovede do neispravnosti igre.
Kod tebe je moguće da su slučajno upisali pogrešnu verziju ROM-a za taj ketridž tj. da ne pamti igru gde treba i da zato ne drži save.