- Reaction score
- 10,886
Pomaze kad nestane struje da ne crkne sve.ali ne pomaze ako nestane struje
a ne pomaze ni kod udara groma![]()
Pomaze kad nestane struje da ne crkne sve.ali ne pomaze ako nestane struje
a ne pomaze ni kod udara groma![]()
Stigla ulaznica u next gen
View attachment 5047
View attachment 5048
Prvi utisci, mnogo mi se dopada što je vrlo kompaktna, praktično može svuda da se uglavi, u radu se ne čuje,
vrlo brza, OS baš dobro odrađen, džoj vrlo kvalitetan i udoban, Game Pass je prava stvar sa gomilom igara a cene na argentiskom store-u smešne (ako sam dobro video Witcher 3 GOTY je oko 120 din).
Jedina mana za sada malo dostupne memorije tako da mora neki eksterni HDD.
mislio sam da nije ko ups da moze bez struje, a sto se tice zastite, udar se moze preneti i preko lan kabla, kabla za kablovsku, fixnog telefona i sve sto ne ide kroz apc.Pomaze kad nestane struje da ne crkne sve.
Malo skromnog kurchenja ne preterano skupom opremom:Neko jos uvek koristi zvucne kartice?
Mislio sam da su odavno svi presli na DAC-ove...
Maxa je jos u 2000im, pusti ga.Neko jos uvek koristi zvucne kartice?
Pridruzhujem se tvojim lepim zheljama i chestitkama.zelimo im sve najgore ovim putem
Hvala, super je.Izgleda sjajno, @jovcov! Žao mi je zbog oštećenja od strane carinika. Nažalost, nije retkost. :/
dac kad čuje da postoji nešto više od 2.0 nek se javiNeko jos uvek koristi zvucne kartice?
A tek grafičke kartice što su sranje. Skupe, sprečavaju airflow, greju kućište, sa driverima uvek neka zajebancija i updatei. Još ako slučajno zapnes za HDMI kabel, srušiš monitor, šta će ti to u životu. Nije ni čudno da ih ljudi zadnjih godina sve manje kupuju. Integrisana grafika zakon, nema razmišljanja, nekompatibilnosti, dolazi uz CPU, milinaDa bas ftw, nemaju krshtene drajvere, ceo zivot se zajebavas sa drajverima za njih, zatim zauzimaju ti prostor u kucistu i time sprecavaju bolji airflow i nize temperature, da ne pominjem samo koliko problema sam imao sa PCI zvucnim karticama, to u milimetar ako ne ubodes u slot ili zakacis nogom kuciste u prolazu, ode sve u persun, bas ftw
Nikad srecniji nisam bio kad sam se resio te praistorijske tvorevine.
hahahahahahahZvucne kartice vise ne podrzava niko, u zadnje vreme izlaze maticne bez ikakvih slotova za njih, bilo onaj dugacki PCI ili kratki, nema ih, izbaceni su iz upotrebe, ko sto su kucista izbacila opticke uredjaje.