• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Toliko sam navikao na moderne neudobne i/ili teške handhelde poput Switcha da u mojim očima samo po osnovu težine (tj nedostatka iste) dobija par poena. Kada je konzola lagana automatski je manje bitno da li je ergonomska. Tako da bi mu ja dao 7/10. Za mene bi najkomfornija konzola bila moderni Mario game & watch kada bi AB dugmići bili manje gumenasti. Lagana i udobna, pravo uživanje. Zelda je već sranje jer su pomerali dugmiće na istu površinu ugurali još 2 i baš mi je leži.

ma udobnost je ok manje vise, eventualno R i L su malo nezgodni ali nista na sta se ne moze navici.
Velicina ekrana je meni licno najveci problem.
Nisam probao analog pocket, ali meni trenutno najudobniji handheld je modovani GBC sa vecim funnyplaying ekranom.
@ljubomir
gledam sada slike microa, imas na aliexpressu dpad zamenski za sicu. Ovaj na slici bas deluje izgrebano.

Ja sam i dalje pristalica "horizontalnih" handhelda, poput GBA i PSP, to su mi istovremeno najudobnije konzole za duže igranje.

Ja sam i dalje pristalica "horizontalnih" handhelda, poput GBA i PSP, to su mi istovremeno najudobnije konzole za duže igranje.
Mene je PSP 1000 ubijao, ruke su mi trnule, morao sam svaki loading da spuštam konzolu da ispružim prste. Duže od sat vremena nisam mogao igrati.

Puno puta sam pokušao da generalizujem i nisam došao do konzistentnih zaključaka. Svakome su različite stvari udobne...

zavisi dosta i od igre do igre.
Meni je npr gba sp sasvim ok, ali kad uzmem da igram mm zero igre na njemu. Raspadaju se sake od grceva posle 30 min.

Sp i micro su mi u samom vrhu, posle psp non 1000 pa tek onda sve ostalo.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

morao sam svaki loading da spuštam konzolu da ispružim prste. Duže od sat vremena nisam mogao igrati.
ovo se meni MNOGO desavalo, ali samo na igrama koje koriste analog. ovo sve ostalo na dpad je boranija, bas kako treba. ali analog... patnja

zNKfH9q.jpeg

Na kraju sam oba poklonio, jer su mi bili neupotrebljivi zbog veličine.

Ja svoj mislim iste te godine ili sledece dobro prodao. Sad imam jedan neispravan na standu. Bas sam ga dosta igrao, potezne igre na micru ftw.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Inace igra je na Eng jeziku kako nzm. Mozda prepozna na kojem je jeziku konzola.

Back
Top Bottom