• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ima li to negde kod nas da se nabavi, ili mora iz inostranstva?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Prodavao sam ja skoro bas tu.
Imaš na Amazonu I book depository. Amazon je jeftiniji, a book D besplatna dostava, samo je malo skuplji. Amazon bolja varijanta ako imaš nekog preko da ti donese.

Attachments

• DSC_1992.JPG
    DSC_1992.JPG
    171.7 KB · Views: 19
Prodavao sam ja skoro bas tu.
Imaš na Amazonu I book depository. Amazon je jeftiniji, a book D besplatna dostava, samo je malo skuplji. Amazon bolja varijanta ako imaš nekog preko da ti donese.
Pa meni se sve to jako sviđa i želim da ih posedujem :D sad ću da krenem da ih tražim na amazonu, pošto imam ljude koji skoro dolaze.

Inače, konačno imam i ja GBA :D otvorio sam ga, očistio i u njemu našao nekakvu čauru :D možda okačim na reddit, da identifikuju ljudi šta se izleglo :DIMG_20220517_234345.jpgIMG_20220517_234145.jpg

Pa meni se sve to jako sviđa i želim da ih posedujem :D sad ću da krenem da ih tražim na amazonu, pošto imam ljude koji skoro dolaze.

Inače, konačno imam i ja GBA :D otvorio sam ga, očistio i u njemu našao nekakvu čauru :D možda okačim na reddit, da identifikuju ljudi šta se izleglo :DView attachment 4947View attachment 4948

Kucaj u pretrazhivach "potter wasp nest". Mene najvishe na to podsetja.

Svugde se zavlače insekti, ja sam u bubicama (slušalicama) našao leteće mrave. Otpao je mesh sa njih pa su se tu zavukli, sva sreća pa ih nisam koristio u tom periodu.

Udobne patike sa uloskom od memorijske pene.

IMG-20220518-203024.jpg

Kupio pre neki dan air ljakse.
c686e522-cbe2-4dca-bd5c-08839a3b89ec.jpg

Udobnje patike nisam odavno kupio. Imam siroku nogu i svake patike me malo stezu dok ih ne razgazim. Ove kao da su pravljene za moju nogu odusevljen sam.

Back
Top Bottom