Jbg zna se sta mora biti nemackoAko necu da podrzavam naciste nemam mnogo izboraMozda jos Svedjani al' i to je nategnuto [emoji1787]
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Moje su sa Velour i ne znam sa cime je bezbedno da ih cistim, pre sam ih cistio sa nekim vlaznim maramicama za ciscenje i propale su vremenom, pa otkad sam ih zamenio plasim se da ih cistim, samo predjem magicnom krpom, ali to nije to... koliko znam smeju da se peru, pa se mozda sledeci put odvazim i operem ih u lavoru sa malo blagog sapuna...Memorijska pena unutra, mikrofiber spolja.
Pa vidi na netu za tvoje sluske kako ide, meni pise u manualu jednostavno brisanje samo. Lako su zamenljivi padovi, mada nisu jeftini nimaloMoje su sa Velour i ne znam sa cime je bezbedno da ih cistim, pre sam ih cistio sa nekim vlaznim maramicama za ciscenje i propale su vremenom, pa otkad sam ih zamenio plasim se da ih cistim, samo predjem magicnom krpom, ali to nije to... koliko znam smeju da se peru, pa se mozda sledeci put odvazim i operem ih u lavoru sa malo blagog sapuna...
Evo prinove, dugo sam se lomio sta cu i na kraju je pala odluka na Focal. Prelepe su, uzivo mnogo vise seksi nego na fotkama.
Pakovanje je ogromno i bas je premium kao i same sluske. Slusao sam danas par sati, lepo leze na glavi, udobne su, nisu teske, jedino mi uho dodiruje membranu malo iznutra nekad, ali kontam da cu se navici na to. Zvuk je cist kao suza, malo obojen, bas taman koliko volim, treba neko vreme da se usviraju, pa ce biti jos bolje.
Nemam rca adapter za 3.5mm, pa nisam kacio na dac, a dac mi nema xlr za sluske i onda sam kacio na komp i mac. Dok mi ne stigne element pocetkom maja, uzecu rca na zenski 3.5mm, pa cu se igrati malo. Moram nakaciti i na ps5 da cujem malo jezivost Demon's soulsa
Uzeo sam kod nas u player.rs, probao sam da jurim preko za manju cenu, ali nema, svuda je ista, plus je velika nestasica cekao sam skoro 4 nedelje da uvezu. Ispali su korektni skroz na kraju iako su se u pocetku nesto neckali.
View attachment 4594 View attachment 4595 View attachment 4596
View attachment 4597 View attachment 4599 View attachment 4598
View attachment 4593
HvalaZlo i naopakoVrhunski get!
Kontam, pa ono zavisi koji. Za Clear su 200e, ali recimo za m40x sam uzimao za 20 dolara dosta dobre i udobne.@jovcov Pa to, skupi su padovi do jaja, platio sam oko 50 evra nove...
Nije dovoljno vremenom samo obicno suvo ciscenje, mora pre ili kasnije pravo ribanje... tnx za klip, bacicu pogled.
jel ofišl?
Stane ceo avion unutra?
Ne, switch se pretvori u avion ukljucivanjem airplane moda i ubaci u case. Ako nije ukljucen mod, prosto ne staje unutra.Stane ceo avion unutra?![]()
Može li to da se koristi van aviona?
Reci mi ako uzimas preko j4y kako ide sada sa fedex slanjem? Naplaciju li spediciju i slicne gluposti?Kick-start Tetris kolekcije igara i 100. konzola u kolekciji. Već imam u roze DSi, ali ovaj je mint u kutiji sa svim knjižicama i opremom, pa nisam mogao da odolim.
View attachment 4611
Reci mi ako uzimas preko j4y kako ide sada sa fedex slanjem? Naplaciju li spediciju i slicne gluposti?