• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ako necu da podrzavam naciste nemam mnogo izbora :D Mozda jos Svedjani al' i to je nategnuto [emoji1787]

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Memorijska pena unutra, mikrofiber spolja.
Moje su sa Velour i ne znam sa cime je bezbedno da ih cistim, pre sam ih cistio sa nekim vlaznim maramicama za ciscenje i propale su vremenom, pa otkad sam ih zamenio plasim se da ih cistim, samo predjem magicnom krpom, ali to nije to... koliko znam smeju da se peru, pa se mozda sledeci put odvazim i operem ih u lavoru sa malo blagog sapuna...

Moje su sa Velour i ne znam sa cime je bezbedno da ih cistim, pre sam ih cistio sa nekim vlaznim maramicama za ciscenje i propale su vremenom, pa otkad sam ih zamenio plasim se da ih cistim, samo predjem magicnom krpom, ali to nije to... koliko znam smeju da se peru, pa se mozda sledeci put odvazim i operem ih u lavoru sa malo blagog sapuna...
Pa vidi na netu za tvoje sluske kako ide, meni pise u manualu jednostavno brisanje samo. Lako su zamenljivi padovi, mada nisu jeftini nimalo :D. Nemam problem sa znojenjem nekim pa da ih moram prati stalno, lagano ciscenje je dovoljno.

1649974804496.png

Evo nesto bas za taj velour

Evo prinove, dugo sam se lomio sta cu i na kraju je pala odluka na Focal. Prelepe su, uzivo mnogo vise seksi nego na fotkama.
Pakovanje je ogromno i bas je premium kao i same sluske. Slusao sam danas par sati, lepo leze na glavi, udobne su, nisu teske, jedino mi uho dodiruje membranu malo iznutra nekad, ali kontam da cu se navici na to. Zvuk je cist kao suza, malo obojen, bas taman koliko volim, treba neko vreme da se usviraju, pa ce biti jos bolje.
Nemam rca adapter za 3.5mm, pa nisam kacio na dac, a dac mi nema xlr za sluske i onda sam kacio na komp i mac. Dok mi ne stigne element pocetkom maja, uzecu rca na zenski 3.5mm, pa cu se igrati malo. Moram nakaciti i na ps5 da cujem malo jezivost Demon's soulsa :D

Uzeo sam kod nas u player.rs, probao sam da jurim preko za manju cenu, ali nema, svuda je ista, plus je velika nestasica cekao sam skoro 4 nedelje da uvezu. Ispali su korektni skroz na kraju iako su se u pocetku nesto neckali. :D

View attachment 4594 View attachment 4595 View attachment 4596

View attachment 4597 View attachment 4599 View attachment 4598

View attachment 4593

Zlo i naopako :) Vrhunski get!

@jovcov Pa to, skupi su padovi do jaja, platio sam oko 50 evra nove...
Nije dovoljno vremenom samo obicno suvo ciscenje, mora pre ili kasnije pravo ribanje... tnx za klip, bacicu pogled.

Zlo i naopako :) Vrhunski get!
Hvala :D

@jovcov Pa to, skupi su padovi do jaja, platio sam oko 50 evra nove...
Nije dovoljno vremenom samo obicno suvo ciscenje, mora pre ili kasnije pravo ribanje... tnx za klip, bacicu pogled.
Kontam, pa ono zavisi koji. Za Clear su 200e, ali recimo za m40x sam uzimao za 20 dolara dosta dobre i udobne.

Baci pogled ovde, mozda nadjes nesto ok.

Nije me bilo jako dugo na forumu, mnogo se stvari izdesavalo dok nisam bio tu ali evo malo da podelim par upgrade-a koje sam uradio u zadnje vreme.

Prvi je laptop koji sam dobio od firme Gigabyte Aorus 15G, 32 giga rama, rtx 3080, zavrsava posao fino...mnogo bolje od mog kompa sa gtx 1080 ofc ali licno nikad ne bi dao pare za ovaj laptop da je na meni. Ovako posto je platila firma, im happy.
IMG_20220418_144017.jpg

Drugi upgrade koji sam uradio je nova tastatura G915, hand rest i novi mis MX Vertical koji je zaniljiv za koriscene i sto se tice bolova u zglobovima, toga vise nema ali za tu cenu, obicni MX je daleeeeeko kvalitetniji. Moj je star oko 6 godina i dalje je najbolji mis kojeg sam koristio. Sto se tastature tice, mislim da nema bolje na trzistu pogotovo da je ovako low profile, mada nisam neki ekspert, ovo je prva ozbiljnija tastatura koju sam ikada koristio. Svidja mi se sto je wireless pa mogu da swichujem izmedju laptopa i kompa jako lako....mada da li vredi 30k +....nisam siguran, mada licno ne zalim.
IMG_20220418_143956.jpg

I poslednje sto sam uzeo je stigno danas a to je nova stolica Steelcase Gesture sa naslonom. Ubedljivo najbolja kupovina koju sam mogao da uradim s'obzirom da sedim vise od 8 sati dnevno u stolici. U Niteji sam narucio Herman Miller Embody, platio avans u februaru i dva meseca sam trebao da cekam na sta sam bio spreman. Medjutim pocetkom meseca mi javili da bi stolica stigla tek u junu i ja trazio pare nazad. Gesture i Fern su mi bile u opticaju kao zamena ali sam samo Gesture nasao kod nas da ima na stanju i pazario odma. Ustedeo sam oko 40k dinara (i to sa 30% popusta na Embody) tako da sam poprilicno zadovoljan a razlika u kvalitetu i udobnosti je bukvalno nebo i zemlja u odnosu na obicnu stolicu koju sam imao. Definitvno vredi investirati u dobru stolicu.
IMG_20220418_143915.jpg IMG_20220418_143930.jpg

Back
Top Bottom