Navodno HM ne moze da napravi dovoljno stolica koliko trziste zahteva, a nas dobavljac je poslednja rupa na svirali tako da se dosta ceka. Pitao sam i stolicefotelje.rs isto za Embody i isto su mi rekli. Zato se Gesture ceka oko mesec dana ako zelis neku svoju verziju. Ja sam uzeo ovu na stanju jer me kicma ubijala od sedenja svakog dana i prekipelo mi je pa sam presekao i pazario. Jedino sto Nitea ima je Aeron ali nisam hteo da je pazarim jer navodno stolica ne dozvoljava izlezavanje, nego te drzi fiksno u ergonomicnom polozaju dok je gesture poznat po tome sto moze da se podesava do mile volje i podrzava telo u razlicitim polozajima (otuda i naziv za stolicu).Dal je realno da se toliko ceka, mislio sam da uvek imaju na stanju...
Neverovatno, toliko skupe stolice, a idu ko alve...Navodno HM ne moze da napravi dovoljno stolica koliko trziste zahteva, a nas dobavljac je poslednja rupa na svirali tako da se dosta ceka. Pitao sam i stolicefotelje.rs isto za Embody i isto su mi rekli. Zato se Gesture ceka oko mesec dana ako zelis neku svoju verziju. Ja sam uzeo ovu na stanju jer me kicma ubijala od sedenja svakog dana i prekipelo mi je pa sam presekao i pazario. Jedino sto Nitea ima je Aeron ali nisam hteo da je pazarim jer navodno stolica ne dozvoljava izlezavanje, nego te drzi fiksno u ergonomicnom polozaju dok je gesture poznat po tome sto moze da se podesava do mile volje i podrzava telo u razlicitim polozajima (otuda i naziv za stolicu).
Sve stolice su slicne visine, nije nesto Gesture visi od Leapa ili Aerona, samo ima naslon (moze i Leap da ima) koji dolazi kao opcija, dok za Aeron to pravi third party maker. Da nisu imali Gesture vrv bi i ja uzeo Leap ali mi je gesture lepsi vizuelno i ima daleko najbolje rucke od svih stolica so that was my reason. Ja volim da sedim kao turski sed u stolici ili se zavalim a noge na sto, generalno cesto ne sedim normalno na stolici, pogotovo kad igram nesto casual ili gledam tako da mi je bilo bitno je komforno u tom pogledu. Aeron koliko znam ima plasticne ivice sto je dosta neudobno ako zelis da se razvlacis po stolici kao ja, tako da mi Aeron nije dolazio u obzir i ako je to mozda stolica koja je najergonomicnija od svih (mada zavisi koji sajt gledas, mnogma je bas Leap V2 the king). Sto se tice stanja na trzistu, znam da se sto se tice Embody-ja sve stolice unapred rezervisane. Gesture sa naslonom imaju kod nas samo dve od kojih sam ja uzeo jednu. Fern nema nigde da se nadje. Verovatno firme i IT-jevci kupuju sve. Mada je to neka investicija za koju po meni ne treba zaliti ali svakako nije jeftino. Pre nego sto sam kupio Gesture sedeo sam u ovakvoj stolici https://sasomange.rs/p/114015339/kancelarijske-stolice . Znaci ne dao bog nikome, bukvalno me je kicma toliko bolela da nisam nigde mogao da se naslonim i tako svaki dan po minimum 8 sati. Bas nisam mogao vise da izdrzim. Zbog nje i ne volim mrezu na stolicama (mada znam da ne moze da se poredi sa Aeronom), radije bi tkaninu koja ti se ne usece u kozuNeverovatno, toliko skupe stolice, a idu ko alve...
Nisam znao ovo za Aeron sto si napisao, a taman sam njega pikirao, pa sam sad opet u rebusu, sem njega razmisljao sam samo jos o Steelcase Leap V2, ostale mi se ne svidjaju, ali znacu vise kad odem jedan dan do salona da sednem, da probam.
Ne odgovara mi to sto kazes da Aeron ne dozvoljava izlezavanje, nego te fixno drzi, jer redovno menjam polozaj tokom sedenja, to jest tokom vremena potonem dole, pa to bude neki polulezeci, polusedeci stav... sad imam Ikea Marcus i on isto tako zajebava sto te fixira... mnogo su mi bile udobnije kancelarijske fotelje koje sam imao pre njega, ali ovde je mnogo bolji kvalitet materijala metal vs krckava plastika, koja se raspadne vremenom, dok je Markus prakticno neunistiv.
Inace nikako ne volim te visoke stolice sa naslonom za glavu i vrat, to gledam da izbegnem.
690e je koliko se secam bez naslona, a mislim da je Leap v2 isto tu negde tako da je daleko pristupacnija od Aerona i mislim da nema greske u toj kupovini ali je bolje da ti probas sve i sam odlucis.Na to bas i mislim, ne odgovara mi taj naslon za glavu/vrat, ako je ta stolica 700e bez tog naslona, def mi je zanimljiva, tim pre sto je Aeron preko 1100e.
Hvala ^_^Cestitke na kupovini NH-D15 od toga ne moze bolje@Yuka Sakazaki
Čim smislim kako da ga dopremim iz DanskeCestitke na kupovini NH-D15 od toga ne moze bolje@Yuka Sakazaki
Cestitam @ljubomir na odlicnoj kupovini nek te dobro i dugo sluzi steam deck javi utiske kakav je![]()
Pošalješ u Nemačku DHL-om UKDostavi, pa ti oni donesu u Veternik. Prosto k'o pasulj.Čim smislim kako da ga dopremim iz Danske
Da, dogovorio sam to, al je onda buraz rekao da će doći u maju.Pošalješ u Nemačku DHL-om UKDostavi, pa ti oni donesu u Veternik. Prosto k'o pasulj.
Fuckin hell, nisam znao za ovo. Jel se isplati za e-bay retro igre, konzolice i te dzidzabidze. Koja jos fora ima sem onih japanaca sto je neko kacio pre 20-ak stranica?Pošalješ u Nemačku DHL-om UKDostavi, pa ti oni donesu u Veternik. Prosto k'o pasulj.
Uglavnom se isplati. Cena usluge je 20e za pakete do 5kg, preko te težine se plaća 4e po svakom dodatnom kg. Pored toga ne plaćaš ništa, ni carinu ni porez.Fuckin hell, nisam znao za ovo. Jel se isplati za e-bay retro igre, konzolice i te dzidzabidze. Koja jos fora ima sem onih japanaca sto je neko kacio pre 20-ak stranica?
Znaci dusu dalo i za audio opremu sa Thomann.de i delovi sa CaseKing.deUglavnom se isplati. Cena usluge je 20e za pakete do 5kg, preko te težine se plaća 4e po svakom dodatnom kg. Pored toga ne plaćaš ništa, ni carinu ni porez.
20e carine bi platio za paket vrednosti 80-100e, pri čemu carina ima pravo da sama proceni vrednost paketa, otvara ga, a često pakete i ošteti. Ovo stigne u fabričkom pakovanju netaknuto.
Jedina caka je što ovako možeš poručivati samo stvari koje možeš u celosti platiti unapred. Znači neće oni plaćati carinu ako im poručiš npr nešto iz USA. Najbolje uzimati samo iz nemačke i EU generalno.