Racunaj da su samo graficka i procesor koji ima malo ispod 2000€,a kod vasih i visepa kazi koliko je sta se femkas![]()
koji su to naši a koji vaši?Racunaj da su samo graficka i procesor koji ima malo ispod 2000€,a kod vasih i vise
Javi kako radi CrossfireX.
Moji su prodavci vamo ne mogu pisat nasi kada 10 godina dole nista kupio nisamkoji su to naši a koji vaši?
Za grafu i procesor???Dodaj jos 1500 na ta dva soma...
Eto šta se desi kad udjes u stranku.
ma jok bratac, samo nemam toliko vremena da se raspisujem...Malo me iznenadio Maxa. Nisam mogao pretpostaviti da ce odvojiti 2 soma jura za gejming. Odaje utisak da ne igra cesto, cak sta vise vrlo retko+ ima ps5.
Procesor je samo pa skoro 500e. Za malo vise pa ceo PS5 i stabilnih 30 frejmova, a on baca pare na sve ovo hahZa grafu i procesor???
ko mora da guli viršle posle, taj bolje da ne uzimavidecu...ali nisam spreman da gulim pastetu i virsle naredna 3 meseca![]()
Ma da ispustio sam da se ti zdravo hranis [emoji3]ko mora da guli viršle posle, taj bolje da ne uzima![]()
Pa sobzirom da najvise igram Nintendo ne znam sta bih ti rekao...balavi čodi nad maxinom mašinom dok se igra na tosterima u varijabilnim frejmovima i rezolucijama
Najvise volim da karam za 80 evra pola sataNajvise tostiras?
Sent from my Mi 11i using Tapatalk