Doce i konzola nared. Ionako nemam vremena za igranjeA konzola kod tetke u Kanadu![]()
Možeš kombinovati više stvari u jedan paket čak i ako naručuješ sa različitih mesta, samo im kažeš da sačekaju sa slanjem. Plaćaš po šverc turi, ne po pojedinačnim paketima.Znaci dusu dalo i za audio opremu sa Thomann.de i delovi sa CaseKing.de
Za retro igre malo slabije, racunam da na e-bay.de uglavnom ima naslova sa nemackim omotima.
Evo i jednog foodz recent geta.![]()
Naručih odavde butco.rs šunku (3k rsd kg), kulen (2.5k rsd kg) i buđolu (2k rsd kg) da probam. Uzeh u malim količinama, čisto da se proba.
Stiglo je do Knjaževca za sad, idem sutra zbog praznika kući, pa rekoh da me čeka tamo, da uživam tokom praznika. Tako da još nisam probao, ali kako čujem utiske od ovih koji su probali, svi su izuzetno zadovoljni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A evo i ovog lika od kog sam naručio, dosta je aktivan po društvenim mrežama, tj. aktivniji je više od ostalih kako sam provalio:
za kliktanje se iz moje kuće leti kroz prozormora to da klikce. ;D
Imas Kailh BOX Silent Browns jebeno su tihi uz lubrikaciju i necujni. Naravno samo su taktilni.za kliktanje se iz moje kuće leti kroz prozor![]()
HvalaLepo ti izgleda gajbica![]()
Sta je taj xbox tansformers grujo?Doneo mi kum iz slovacke gomilu igara za 360,jeste da vecina nema knjizice ali nije toliko ni bitno,,0 new items by Damir Grujin
photos.app.goo.gl
Sve u svemu za sada sto se orginalnih naslova konzola tice stojim na
ps1 20 kom
ps2 33 kom
ps3 162 kom
ps4 30 kom
xbox 13 kom
xbox360 101 kom
xbox one 28fizickih izdanja i 132 digitalne kupljene igre preko stora
gamecube 6 kom
wii 3kom
wiiu 1 kom
Imam i kertridze ali nisam brojao i pisao,sto se diskova tice to je to
Inace ako ima tema setupi ili kolekcije prebacite post slobodno,nisam u mogucnosti da editujem post i da trazim temu zasebno(privatni problem)
View attachment 4663
Baci link por favorUglavnom se isplati. Cena usluge je 20e za pakete do 5kg, preko te težine se plaća 4e po svakom dodatnom kg. Pored toga ne plaćaš ništa, ni carinu ni porez.
20e carine bi platio za paket vrednosti 80-100e, pri čemu carina ima pravo da sama proceni vrednost paketa, otvara ga, a često pakete i ošteti. Ovo stigne u fabričkom pakovanju netaknuto.
Jedina caka je što ovako možeš poručivati samo stvari koje možeš u celosti platiti unapred. Znači neće oni plaćati carinu ako im poručiš npr nešto iz USA. Najbolje uzimati samo iz nemačke i EU generalno.