• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

IMG_20220412_163719.jpg

Bice dovoljno za stap i kanap gejming. Prava nigeraj masina. :D Congrats!

Ja bih dobio anksioznost samo pri sklapanju sa ovako skupim delovima...jos ako ne postuje bios iz prve :oops:
Neka te dugo dugo sluzi, sa srecom!
hvala :)
bio mi je gušt da sklapam, iako su me pitali u radnji da mi oni sklope :D
posle toliko linusovih zajebancija sa sklapanjem računara, otprilike i znaš šta te čeka, pogotovo ako se ne stidiš da uzmeš manual iz kutije u šake :)

Sad vidim u cemu je caka sto je ova sa 12gb tako "jeftina" , kopa kao rtx3070, te snage je..pa zato nije interesantna majnerima pa otuda i ta cena

Odavno su prestali ovi preprodavci da budu Robin Hood za sirotinju, eno vidim pregrst stvari na bcgroup npr, jeftinije nego od ovih na KP a pre bih onda od njih uzeo gde imam garanciju kao covek a ne ono

Odavno su prestali ovi preprodavci da budu Robin Hood za sirotinju, eno vidim pregrst stvari na bcgroup npr, jeftinije nego od ovih na KP a pre bih onda od njih uzeo gde imam garanciju kao covek a ne ono
Te domatje garancije su mi machka u dzhaku. Bukvalno vishe verujem Madjarima da tje isposhtovati garanciju nego nashim prevarantima. Uzmu ti komponentu, drzhe najduzhe shto mogu, pa vrate uz "sve je okej", pa zovi zashtitu potroshacha, pa preti sudom, itd.
Uveren sam da je s Madjarima manje stresno ostvarivati potroshachka prava nego u Lose-Lose, Kleptomanija, Kurcotron i slichnima.

Ja npr nikad nisam imao problema sa domaćim garancijama. A pritom sa madjarom je mnogo veće jebanje. Dok mu pošaljem, dok on odnese, dok vrati itd.

Evo prinove, dugo sam se lomio sta cu i na kraju je pala odluka na Focal. Prelepe su, uzivo mnogo vise seksi nego na fotkama.
Pakovanje je ogromno i bas je premium kao i same sluske. Slusao sam danas par sati, lepo leze na glavi, udobne su, nisu teske, jedino mi uho dodiruje membranu malo iznutra nekad, ali kontam da cu se navici na to. Zvuk je cist kao suza, malo obojen, bas taman koliko volim, treba neko vreme da se usviraju, pa ce biti jos bolje.
Nemam rca adapter za 3.5mm, pa nisam kacio na dac, a dac mi nema xlr za sluske i onda sam kacio na komp i mac. Dok mi ne stigne element pocetkom maja, uzecu rca na zenski 3.5mm, pa cu se igrati malo. Moram nakaciti i na ps5 da cujem malo jezivost Demon's soulsa :D

Uzeo sam kod nas u player.rs, probao sam da jurim preko za manju cenu, ali nema, svuda je ista, plus je velika nestasica cekao sam skoro 4 nedelje da uvezu. Ispali su korektni skroz na kraju iako su se u pocetku nesto neckali. :D

DSCF5572.jpg DSCF5575.jpg DSCF5576.jpg

DSCF5571.jpg DSCF5574.jpg DSCF5573.jpg

DSCF5568.jpg

Koji je materijal koji ide na usi?

Ja npr nikad nisam imao problema sa domaćim garancijama. A pritom sa madjarom je mnogo veće jebanje. Dok mu pošaljem, dok on odnese, dok vrati itd.
Upravo to, mada ja sad gledam radnje da bih izbegao kurire, bolje da platim pa ako treba i 1000 vise u radnji, nego kurir da me odere za toliko, da izmisli neku postarinu...

Focal mi zvucnjaci u kolima, prezadovoljan sam. Bas si lepo opisao zvuk, obojen malo, nisam znao to da izrazim recima :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom