imam sigurno imao sam aktiviran nalog a nikada nisam radio formatiranje. Ako te ne mrzi sibni linkove na pm ovde ili na discordu gde ti je lakse.Provjeri prvo imaš li PSN acc na konzoli, ako imaš sve gotovo za 10 minuta. Javi se na PM za linkove i fajlove.
Imao sam ja kasete ali pitaj boga gde se to nalazi, pitanje je i dal su kod mene. Super sto si uzeo DM guide, jel igras negde D&D. Ja bih to probao, jer mi se igra ali nemam skim, nit znam gde moze.
Koja je to D&D edicija?
A koferce?Stigao mi je danas Dungeon Master's Guide i 4 VHS kasete Nindza Kornjaca.
PS: ako neko mozda ima kasete kornjaca neka mi se slobodno obrati xD
Zbog chega je Mikelandjelo napisano Michaelangelo?Cool je koferce, ali mi se ne daje 12 hiljada za Koferce
![]()
NINDZA KORNJACE I KOFERCE 1994ta NINDZA KOFERNJACE
Potražite NINDZA KORNJACE I KOFERCE 1994ta NINDZA KOFERNJACE na Limundu i prođite povoljnije kupovinom na aukciji ili pomoću opcije 'Ponudi manje' za predmete koji nisu postavljeni kao aukcijski tip prodaje.www.limundo.com
Zbog chega je Mikelandjelo napisano Michaelangelo?Prvi put vidim da je tako pisano. Pored toga, 12000 je glupiranje.
Ma od ovih mojih sa kojima se vidjam niko ni ne zna sta je D&D. Ja sam mislio da ima neki klub ili nesto gde se ljudi okupljaju i igraju to.Ako se ikad setis da pogledasjavi mi . Tek sam počeo sa DnD , gde sam ja DM , ovo je moje prvo iskustvo i igram sa jos 4 igrača koja nikad takođe nisu igrali . Sve u svemu prva sesija prošla odlično, bolje nego što sam očekivao. Imam Player's Handbook , DnD Essentials Kit i sad DM Guide. U suštini može se i bez svih ovih knjiga jer je sve online , ima pdf-ova koliko oćeš. Preporučio bi ti da probaš sa barem troje ljudi ako oceš da se upustiš u to . Mislim da ću napraviti i thread ovde vremenom ako me neko ne pretekne.
Edit : I da igrali smo preko Discorda i to je baš sranje , ali jbg jedino smo tako mogli da se okupimo prvi put.
Peta edicija , trenutno aktuelna.
Ti bese iz NS zar ne? Mislim da ima , kum mi je u ns , a on je bas u board game community pa cu da ga pitam da li igra neko dnd.Ma od ovih mojih sa kojima se vidjam niko ni ne zna sta je D&D. Ja sam mislio da ima neki klub ili nesto gde se ljudi okupljaju i igraju to.
ma koferče je samo gimmick prošlosti, u realnosti ako se dobro sećam bile su neke krš epizode, i čak neka potpuno druga sinhronizacija (ni rts ni pink).Cool je koferce, ali mi se ne daje 12 hiljada za Koferce
![]()
NINDZA KORNJACE I KOFERCE 1994ta NINDZA KOFERNJACE
Potražite NINDZA KORNJACE I KOFERCE 1994ta NINDZA KOFERNJACE na Limundu i prođite povoljnije kupovinom na aukciji ili pomoću opcije 'Ponudi manje' za predmete koji nisu postavljeni kao aukcijski tip prodaje.www.limundo.com
Najvise sam u NS-u trenutno, ali sam iz Bg-a inace, ja ti stalno idem tamo-vamo pa mi nije problem ni u Bg-u da pikam. Sad cu ja otvoriti temu ako tebe mrzi pa moze tamo diskusija da predje![]()
ma koferče je samo gimmick prošlosti, u realnosti ako se dobro sećam bile su neke krš epizode, i čak neka potpuno druga sinhronizacija (ni rts ni pink).