• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Switch Lite u mint stanju za 30€.

Al' neće da puni bateriju tako da vjerovatno treba promijeniti ona dva IC-a za kontrolu punjenja.
Mozes ga puniti Samsung punjacem, they said
Sve ce biti u redu, they said :P

Barem da na kutiju ili sticker na ekranu stave velikim crvenim slovima "ne koristiti druge punjače osim originalnih", al' lakše valjda Japancima snositi troškove slanja i popravke.

Provjeri prvo imaš li PSN acc na konzoli, ako imaš sve gotovo za 10 minuta. Javi se na PM za linkove i fajlove.
imam sigurno imao sam aktiviran nalog a nikada nisam radio formatiranje. Ako te ne mrzi sibni linkove na pm ovde ili na discordu gde ti je lakse.

Imao sam ja kasete ali pitaj boga gde se to nalazi, pitanje je i dal su kod mene. Super sto si uzeo DM guide, jel igras negde D&D. Ja bih to probao, jer mi se igra ali nemam skim, nit znam gde moze.

Imao sam ja kasete ali pitaj boga gde se to nalazi, pitanje je i dal su kod mene. Super sto si uzeo DM guide, jel igras negde D&D. Ja bih to probao, jer mi se igra ali nemam skim, nit znam gde moze.

Ako se ikad setis da pogledas :D javi mi . Tek sam počeo sa DnD , gde sam ja DM , ovo je moje prvo iskustvo i igram sa jos 4 igrača koja nikad takođe nisu igrali . Sve u svemu prva sesija prošla odlično, bolje nego što sam očekivao. Imam Player's Handbook , DnD Essentials Kit i sad DM Guide. U suštini može se i bez svih ovih knjiga jer je sve online , ima pdf-ova koliko oćeš. Preporučio bi ti da probaš sa barem troje ljudi ako oceš da se upustiš u to . Mislim da ću napraviti i thread ovde vremenom ako me neko ne pretekne.

Edit : I da igrali smo preko Discorda i to je baš sranje , ali jbg jedino smo tako mogli da se okupimo prvi put.

Koja je to D&D edicija?

Peta edicija , trenutno aktuelna.

Auf, ja bash nisam u toku. U mojoj glavi nema nishta posle 4. edicije :D
Fino, uzhivaj!

Cool je koferce :D , ali mi se ne daje 12 hiljada za Koferce :D

Zbog chega je Mikelandjelo napisano Michaelangelo? :D Prvi put vidim da je tako pisano. Pored toga, 12000 je glupiranje.

hahaha samo u Srbiji. Uzece 12k ali malo sutra. @Yuka Sakazaki zato sto je neki nas mali privrednik 90ih resio da zaradi malo para na klincima pa je uzeo i napravio izdanje na nivou bootlega.
Evo i ja sam se malo ponovio danas. :D
IMG_20210225_171854.jpg
ako neko ima preporuke za Power PC igre za klince 3-5 godina na ovaj fazon neka preporuci nesto.

Ako se ikad setis da pogledas :D javi mi . Tek sam počeo sa DnD , gde sam ja DM , ovo je moje prvo iskustvo i igram sa jos 4 igrača koja nikad takođe nisu igrali . Sve u svemu prva sesija prošla odlično, bolje nego što sam očekivao. Imam Player's Handbook , DnD Essentials Kit i sad DM Guide. U suštini može se i bez svih ovih knjiga jer je sve online , ima pdf-ova koliko oćeš. Preporučio bi ti da probaš sa barem troje ljudi ako oceš da se upustiš u to . Mislim da ću napraviti i thread ovde vremenom ako me neko ne pretekne.

Edit : I da igrali smo preko Discorda i to je baš sranje , ali jbg jedino smo tako mogli da se okupimo prvi put.

Peta edicija , trenutno aktuelna.
Ma od ovih mojih sa kojima se vidjam niko ni ne zna sta je D&D. Ja sam mislio da ima neki klub ili nesto gde se ljudi okupljaju i igraju to.

Ma od ovih mojih sa kojima se vidjam niko ni ne zna sta je D&D. Ja sam mislio da ima neki klub ili nesto gde se ljudi okupljaju i igraju to.
Ti bese iz NS zar ne? Mislim da ima , kum mi je u ns , a on je bas u board game community pa cu da ga pitam da li igra neko dnd.

Najvise sam u NS-u trenutno, ali sam iz Bg-a inace, ja ti stalno idem tamo-vamo pa mi nije problem ni u Bg-u da pikam. Sad cu ja otvoriti temu ako tebe mrzi pa moze tamo diskusija da predje :D

Cool je koferce :D , ali mi se ne daje 12 hiljada za Koferce :D

ma koferče je samo gimmick prošlosti, u realnosti ako se dobro sećam bile su neke krš epizode, i čak neka potpuno druga sinhronizacija (ni rts ni pink).

Najvise sam u NS-u trenutno, ali sam iz Bg-a inace, ja ti stalno idem tamo-vamo pa mi nije problem ni u Bg-u da pikam. Sad cu ja otvoriti temu ako tebe mrzi pa moze tamo diskusija da predje :D

Pa dobro , ja cu pitati sigurno zna vise od mene. Otvori slobodno, ako oces , ja cu tek imati vremena za vikend da otvaram. Ne znam samo da li da pravimo general board games tred ili samo za dnd.

ma koferče je samo gimmick prošlosti, u realnosti ako se dobro sećam bile su neke krš epizode, i čak neka potpuno druga sinhronizacija (ni rts ni pink).

Da da , to je First Production sinhronizacija i pored koferceta imali su par kaseta , cini mi se 6 ukupno. Definitvno rts sinhronizacija najbolja.

Nemojte da idete na d&d u ns ako imate izbor. Bas je teska nerdstina m'lady fazon. Svratite do mene, manji smo nerdovi :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom