• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

jeste jako su lepa izadnja bila, sad bas gledam 500din po knjizi, jedino Kitu manitu nisam uzeo, a zapravo sam i to uzeo od CK, ne znam zasto sam se istripovao da sam od DW.

Ja sam uzeo samo njihovog Inkala i Završnog Inkala, jer imam Fibrine Metalne i rajske godine. Da li planiraju da izdaju možda i Pre Inkala?

@stale jesu lepa, ali mene hvata OCD kada stavim Završne, pored izdanja Čarobne Knjige i System Comics-a i sve liči na papazjaniju, a hoću da budu istog formata i u nekakvom redu. xD

@Zegota gota, nisu ništa spominjali u vezi reizdavanja Pre Inkala. System Comics je to izdao davno ali su neki brojevi rasprodati. A vredi i njih imati jer Janjetov pokazao da može da sledi samog Moebiusa, što nije lagan zadatak, čak i kada si mu učenik. :)

meni je svakako sve razlicite velicine, sad mi cak i ne stoje zajedno, jer ne staju na istu policu

Javi ja sam sada u par knjiga i malo se razvlačim jer ne stižem da čitam kao pre od posla. A i verovatno sam se overdozirao od čitanja jer sam od prošle godine uspeo 30tak knjiga da iščitam. xD

Korice mi ne ulivaju poverenje, ali to je i do Lagune kao izdavača baš su počeli da otaljavaju omote, a ne razumeju i da to doprinosi da neko odabare knjigu i da je iščita posle...

Kad vec pomenuste korice bas sam danas slusao ovo:

Slazem se sa dosta stvari, danasnji dizajn je mahom bezlican.

courtesy of koder:...ekran mi je bio malo meh u startu dok nisam instalirao vitabright, sad izgleda dosta bolje.
btw kakav sam verovatno cu ga budziti i napuniti igrama...i onda paliti svakog drugog punog meseca.

068aMli.jpg

Back
Top Bottom