- Reaction score
- 4,456
ti si ga zapakovao savrseno kao i uvek. ovo mi je treci handheld da ti preuzimam, a ko ce sledeci da preuzme od mene, videcemo
tradicija se mora postovati!

Ako je new 3ds, racunaj na meneti si ga zapakovao savrseno kao i uvek. ovo mi je treci handheld da ti preuzimam, a ko ce sledeci da preuzme od mene, videcemotradicija se mora postovati!
ovaj imam, ali maxa ti moze reci kako sam se proveo sa njimAko je new 3ds, racunaj na mene![]()
Je sam ga dobro zapakovao ili sta ?Mogao se fudbal igrati sa paketom ne preuzimam nikakve rizike
![]()
Prelep je. Nisam nikad probao 3ds i taj njegov 3dovaj imam, ali maxa ti moze reci kako sam se proveo sa njim
![]()
meni je preveliki ekran. da sam mogao da kupim davno wahadov obican n3ds, bilo bi najbolje. ali krzavo je kako god okrenes, nema bezanja od togaPrelep je. Nisam nikad probao 3ds i taj njegov 3dKoliko je xl ekran skrnaviji od obicnog?
![]()
Mene jako brzo zabole oči od 3ds-ovog 3d.nije loše, meni je zanimljiv taj 3d trip![]()
DSi XL baš hvale zbog IPS ekrana. Nisam nikad koristio mada me mami onaj Wine Red model još od kad sam ga prvi put video.XL verzije ds i 3ds nikako, em su preteske em razmak izmedju piksela ko grand canyon![]()
igrao sam metroida uglavnom, u nekim 1h sesijama i nisam imao problem, pretpostavljam da zavisi koliko oči mogu da ti se prilagode promeni fokusa...Mene jako brzo zabole oči od 3ds-ovog 3d.
Zato sto je promenjen sistem prikazivanja 3d-a,na starome ako nisi gledao pod pravim uglom bilo je sve mutno,kod new 3DS-a su to ispravili tako sto je kamera prati i prenosi sliku prema tebi tj 3ds se namesta prema tvom uglu gledanja dok je kod starog bilo da si ti ugao gledanja podesavao prema 3ds-u.Sve zavisi na kom 3DS-u je igrao, na originalnom je 3D UZASAN. Na New verziji je osetno bolji i ni meni nije smetao u kracim sesijama.
radi li skidanje ako je konzola banovana?Rekao sam sebi na neću više kupovati konzole, al' jebeš karakter koji nije labilan.
PS3 SS CECH-4300 320GB sa dva orig. kontrolera, 40€.
Nisam znao da je izašao pkgi za PS3 tako da se nakon 'HEN-ovanja' može sve direktno skidati sa PSN-a kao na Viti. Ima tu gomila igara koje nisu nikad (niti će) biti prebačene na PS4/5.