• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Onda bez razmisljanja uzmi i ako ti se ne svidi prodaj ovde...
Kad sam trazio na KP, bas niko nije imao na lageru Air.
Garancija vazi i ovde 1 god?

Btw da li je neko u konktaktu sa CH advokatom?

Ima ga par nas na PSN-u, ali sumnjamo da bi došao pa nismo zvali.

Napravite neki mac topic i na emuglx i ovde vas dvojica spamujete recent get sa istom spikom [emoji14]

Nisam kacio na emu, u stvari mislim da mi je ovo prvi recent get post(?) ikada? Ja sam MSFT hardware fan, ne Apple. Mada jesam strastven oko kritike Intel-a.

A slazem se... Odvojite u poseban topic, arm stize i u laptop i desktop ove godine...

Ajd otvorimo sub. Svejedno se ima sta reci o crApple ekosistemu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda bar nekoliko topica, da ne trujemo nevezane threadove
btw svi smo bi tinejdzeri u telima tridesetogodisnjaka :)

Kacio je disturbed pa ste se odma ti i rodilo nadovezali jedno 10tak postova slicne rasprave :D

Izvini grunte, stvarno sam razocaran singlecore perfomansama Intel-a.

Konacno prelazak na AVX procesor (y)

I meni se mota po glavi 10400F kombo. Koliko te izasao, jel jos 130-140e preko Madjara?

konačno, najviše sam uzeo zbog ps3/x360 emulacije + AVX zahtevne igre. CPU+MBO i RAM sam uzeo za 255e, prodao moje za 100e.

To je to, bitno da je cena procesora i dalje ~140. Da ne divljaju kao AMD. :D

Narucio sam od njih, trebalo im je okruglo nedelju dana da mi ga isporuce. Izgleda da me hub zeza nesto jer kad ga povezem posle sat-dva dobijem error IRQL NOT LESS OR EQUAL...mislim da je to zbog njega, sad sam ga odvojio pa cu videti da li je on razlog ili maticna/ram.

Koju maticnu/GPU imas? AMD je upravo javio da postoji USB issue sa B550/X570 + Gen4 GPU komboom.

Ako ti nije hitno da menjas, bolje sacekaj next gen ili 16"?

Btw uzeo bi Air da sam ga nasao kod nas.
Ne vidim neke razlike izmedju Air-a i Pro-a. Mislim da mi se nijednom nije upalio ventilator.
(mada to je moj workflow)
Kad sam trazio na KP, bas niko nije imao na lageru Air.
Garancija vazi i ovde 1 god?

Najveće preporuke za Air ikada. Mislim da ne postoji bolji laptop na tržištu za te pare. Koristim base model od početka januara i preporodio sam se, bukvalno prodao i komp i laptop, a 8GB lagano kao da je 16GB, verovatno jer swap-uje kao bolestan.

Ima iDoktor na KP skoro uvek, nabavlja stalno, u Novom Sadu je lik.

Hvala grunty na vecnom circlejerk pristupu kupoprodaje handhelda sa community-jem

pOlVXmj.jpg

Txetttf.jpg

Back
Top Bottom