Ako se ikad setis da pogledasjavi mi . Tek sam počeo sa DnD , gde sam ja DM , ovo je moje prvo iskustvo i igram sa jos 4 igrača koja nikad takođe nisu igrali . Sve u svemu prva sesija prošla odlično, bolje nego što sam očekivao. Imam Player's Handbook , DnD Essentials Kit i sad DM Guide. U suštini može se i bez svih ovih knjiga jer je sve online , ima pdf-ova koliko oćeš. Preporučio bi ti da probaš sa barem troje ljudi ako oceš da se upustiš u to . Mislim da ću napraviti i thread ovde vremenom ako me neko ne pretekne.
Edit : I da igrali smo preko Discorda i to je baš sranje , ali jbg jedino smo tako mogli da se okupimo prvi put.
Peta edicija , trenutno aktuelna.
Koliko kosta to zadovoljstvo?Uzeh opremu danas, mogu da počnu putešestvija ka učenju i pravljenju podcasta. Kada se to sve savlada ide izbor naslova, i onda moje uznemiravanje interneta konstantnim besedama.
![]()
ne zaboravi na sliku posle![]()
Butalno izgleda knjiga, ali ne mogu da propustim priliku da prokomentarisem ironiju. Meni licno Borderlands serijal ima mozda najruzniji artstyle od igara koje pamtim, tako da mi je naslov knjige oksimoron
Nisam ni znao da su i oni uzeli da rade. Za vreme online sajma moebius džabana u DW.View attachment 659
Bogami brza je bila Čarobna Knjiga sa dostavom. Kao i kod njihovih reizdanja Inkala, sve su dobro odradili, papir super, tvrde korice. Možda će samo ljudima biti čudno što su reizdali The Long Tomorrow na ovaj način jer su prevashodno radili sa Darkwoodom neke od bitnijih radova u većem formatu. I jeste bizarno što prvo izlaze knjiga 2 i 3, a tek na leto preostali delovi. Cenim da će ovo pokušati da obuhvati Metalne godine što je Fibra rasprodala odavno.