- Reaction score
- 1,638
Pa da u planu je i seagate original ali ono lovim ebay dok ne ubodem neki od 80-90€ ne daje mi se 220+ za 1tbMeni je i 1TB malo kao eksterni disk za XSS.
Ali ima kad nije zurba
Pa da u planu je i seagate original ali ono lovim ebay dok ne ubodem neki od 80-90€ ne daje mi se 220+ za 1tbMeni je i 1TB malo kao eksterni disk za XSS.
Da i mene je to kočilo više puta za neke mynintendo stvari dok sam bio u Srbijikul, ja sam merkao snes set i metroid dread. Ali nisam imao nacina da porucim kad nece da salju za Srbiju.
Ukocio sam i ja sa kupovinom njihovih igara, pa smatram da smo kvit.Da i mene je to kočilo više puta za neke mynintendo stvari dok sam bio u Srbij
Ekstra kolekcija, i svidjaju mi se jako stalci. Jos bolje bi bilo da na njima pise i zvanicno ime boje.Nije sve nabavljeno danas, ali mislim da cela kolekcija lepše izgleda. Najnoviji član kolekcije je plavi Game Boy Pocket koji sam kupio od člana @Spidey . [emoji1]
Ovim je napravljen komplet svih GBP u osnovnim bojama. Da, imam dva u crvenoj boji, ali je razlika u tome što jedan ima Power LED, a drugi nema.
![]()
![]()
Da, to bi bilo odlično. Ali jedva sam smestio i "Nintendo GBP (1996)" tekst. Možda jednog dana, kada me ne bude mrzelo i imam viška vremena, preradim sva postolja i ispišem više informacija na njima. Za sada je i ovo dobro.Ekstra kolekcija, i svidjaju mi se jako stalci. Jos bolje bi bilo da na njima pise i zvanicno ime boje.
Su bese ovi .hack skupi kao djavo? Inace gde nadje boxovan Negcon? Mnogo dobra stvarcica.
Nisu nešto ekstremno, kako druge umeju da budu, ali nisam skoro gledao. Imam 3/4 PAL, a ovo je naletelo za neku siću. Negcon je bio na limundu/kupindu, kupi odmah varijanta. Prijatno me je iznenadio kontroler. Očekivao sam lošiji kvalitet izrade i ponašanje u igrama, ali je dobra zezalica (ivamark™).Su bese ovi .hack skupi kao djavo? Inace gde nadje boxovan Negcon? Mnogo dobra stvarcica.
Malo offtopic, ali ja imam istu takvu radnu ploču u kuhinjiNije sve nabavljeno danas, ali mislim da cela kolekcija lepše izgleda. Najnoviji član kolekcije je plavi Game Boy Pocket koji sam kupio od člana @Spidey . [emoji1]
Ovim je napravljen komplet svih GBP u osnovnim bojama. Da, imam dva u crvenoj boji, ali je razlika u tome što jedan ima Power LED, a drugi nema.
![]()
![]()
Ne mogu da se setim da li je Swiss Krono ili Egger. [emoji23]Malo offtopic, ali ja imam istu takvu radnu ploču u kuhinji![]()