• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Nije get, više je recent find. Tražio sam na tavanu staru memorijsku karticu za @Mrmotinjo i pronašao pre toga rekvizite iz doba PS3 jailbreaka uključujući original PS Jailbreak (i par kineza) , prototipove PS3 Đunte, lasere za gamecube, mem kartice za wii, hakovane PS2 kartice sa freemcbootom, razne adaptere i modchipove.

View attachment 3928View attachment 3929View attachment 3930View attachment 3931View attachment 3932View attachment 3933

Haha… i ja sam radio diy ps groopic aka ps jailbreak.
Secam se da sam isprozivan na forumu kako tebi, koji si prvi ponudio, sam samo dosao da obaram cenu. [emoji2]

Btw iz nekog razloga meni je ostao samo programator koji nikada vise nisam upotrebio, a jailbreak, ni komada vise nemam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haha… i ja sam radio diy ps groopic aka ps jailbreak.
Secam se da sam isprozivan na forumu kako tebi, koji si prvi ponudio, sam samo dosao da obaram cenu. [emoji2]

Btw iz nekog razloga meni je ostao samo programator koji nikada vise nisam upotrebio, a jailbreak, ni komada vise nemam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sećam se, bili smo žustra konkurencija 🤣. Programator za Microchip sam imao od ranije, mislim da je bio rođendanski poklon od @boombar , sigurno je negde među alatom još uvek :).

@ljubomir, tebi smo uvek uzimali praktične stvari. Komplet alata za otvaranje konzola(sa sve onom lepezom za xbox360), koji ne znam kako smo uvezli, jedan od prvih raspbery Pi-jeva, i još štošta :)

Nisam planirao da kupim Arceus ovako brzo, ali nađoh na KP po korektnoj ceni, pa uzeh.
Mario Kart 8 Deluxe jurim od kako sam kupio Switch, zbog multiplejera. :)

Offtopic: Mislim da na KP trenutno ima samo jedna ponuda za Arceus i moram da pohvalim lika jer je bio izuzetno korektan i otvoren za komunikaciju. Iako trenutno ima mali broj ocena, pouzdan je za saradnju. Pa ko se razmišlja - preporuka.

8d14ed31e484611fc35509f5a6bcb16d.jpg

989af24062a44b7f0423e3d46920c0f2.jpg

92BF854F-C644-4284-83FD-4728E1C86B6F.jpeg
Snimio sam ga na vasaru prljav izlepljen stkerima preko celog gornjeg dela i bilo mi zao da ga ne udomim xd Zaboravih da ga slikam u tom stanju 😩Dosao kuci upalio radi al ne cita igre. Rastavio ga u najstinije delove oprao plastiku u kadi sapunicom i izribao ga. Ocistio svu elektroniku i laser posebno. Sastavio ga i oziveo je... Radi! 🤣 Za 600 kinti posluzice 😎

Da, boje i modele. Tipa uzecu isti srebrni 2000 i 3000. Mozda nekom ne radi umd i mozda imam 3 ok baterije ukupno ali inace su ispravni :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom