Corvus Corax
Hoarder predator
Javi utiske kada isprobaš.poklon od žene <3
Javi utiske kada isprobaš.poklon od žene <3
isprobao, vrlo iznad očekivanja.Javi utiske kada isprobaš.
Manscaped! Refining the Gentleman!Evo jednog non gaming get-a, dobar je zapravo, nije samo try hard marketing.View attachment 3752
Si probao mozda ove nove Nintendo Game and Watch/Sega GameGear mini konzolice? Kakve su u odnosu na GameBoy Micro? Jel ima nesto uporedivo sa tim cudom(po velicini i kvalitetu). Trazim vec duze vreme nesto sto bi mi posluzilo za GBC, mozda i GBA igre.
GB Micro nije neka sreća, imao sam ih nekoliko i ekran pored toga što je (pre)mali ima dosta ghostinga i loš kontrast. Game & Watch je dosta bolji po tom pitanju, ali za mene neupotrebljivo, odličan kao ukras tho.Si probao mozda ove nove Nintendo Game and Watch/Sega GameGear mini konzolice? Kakve su u odnosu na GameBoy Micro?
Pojasni to za home dugme? Daj sliku i link gde si uzeo, meni bi ovo leglo samo tako.Uzeo sam adapter za ps2 kontroler na pc i ps3 i mogu vam reći da sam prezadovoljan.
Ovu verziju ps3 prepoznaje kao dual šok 3 čak ima i vibraciju dok je raniji (plavi dupli) koji sam koristio samo prepoznavao kao generički kontroler čak dugme na ps2 ima funkciju kao home na ps3 dual šok 3.
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Ovaj model sam uzeo baš od ovog prodavca.Pojasni to za home dugme? Daj sliku i link gde si uzeo, meni bi ovo leglo samo tako.