• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Ne moze da zabrani svima nama. Moze da zabrani Evropi. A mi jelte nismo u Evropi.
Evo šta je bilo kod nas u CG. Ranije smo mogli da sa Aliexpress i sl narucujemo stvari do 150 eura bez problema. Dakle nema naplate PDV itd. A onda su odlucili da spuste tu cjenovnu granicu na 30 i nesto eura. Kao jedan od razloga su naveli da se valjda u Hrvatskoj tako radi a mi hocemo tamo gdje i Hrvatska. Pisale su se online peticije protiv toga i granica je podignuta na 75 eura. Rekli su da moze tako ali samo privremeno.

Elem, pojma nemam dal ce biti neki embargo na ruske trekere i da li ce to biti samo u EU ili ce se ovi nasi pridruziti. To bi bas bila zanimljiva situacija. Da se banuju trekeri i ostali sajtovi koji drze piratski softver. Iskreno nemam pojma sta ce biti, samo se pitam hoce li se uopste preduzimati neke mjere (zabrane i sl).

Na kraju krajeva, uvek mogu da se hostuju van eu. Cisto sumnjam i da su sad hostovanu tamo.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Znaci sad prodavcima za napomenu da pakuju u a4tech i hama kutije umesto pisanja laznih cena

Back
Top Bottom