• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Ne moze da zabrani svima nama. Moze da zabrani Evropi. A mi jelte nismo u Evropi.
Evo šta je bilo kod nas u CG. Ranije smo mogli da sa Aliexpress i sl narucujemo stvari do 150 eura bez problema. Dakle nema naplate PDV itd. A onda su odlucili da spuste tu cjenovnu granicu na 30 i nesto eura. Kao jedan od razloga su naveli da se valjda u Hrvatskoj tako radi a mi hocemo tamo gdje i Hrvatska. Pisale su se online peticije protiv toga i granica je podignuta na 75 eura. Rekli su da moze tako ali samo privremeno.

Elem, pojma nemam dal ce biti neki embargo na ruske trekere i da li ce to biti samo u EU ili ce se ovi nasi pridruziti. To bi bas bila zanimljiva situacija. Da se banuju trekeri i ostali sajtovi koji drze piratski softver. Iskreno nemam pojma sta ce biti, samo se pitam hoce li se uopste preduzimati neke mjere (zabrane i sl).

Na kraju krajeva, uvek mogu da se hostuju van eu. Cisto sumnjam i da su sad hostovanu tamo.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Znate li vi koliko je tehnike samo nestalo na carini, normalno da su obavesteni.

Znaci sad prodavcima za napomenu da pakuju u a4tech i hama kutije umesto pisanja laznih cena

Back
Top Bottom