Smislite neshto i menjam :3Dajte neko gotivnije ime za thread, tipa always on, 24/7 thread ili tako nešto.
Za sad su i ovo bolja imena od trenutnog.Smislite neshto i menjam :3
Bolji je aliexpress vracaju lakse pare ako nestane paket. Plus ako te usere da posalje preko uzbekistanske poste kod tebe je stvarno tu za 20-30 dana.Hocu da narucim 8bitdo klip posto posle gledanja nekoliko opisa i citanja utisaka on i Moga klip su najbolji. Al mi 8bitdo nekako deluje za nijansu bolji. Moga klip svakako nemam pojma gde bi mogao da nabavim, iscimacu Istvana da vidim da li ima u Madjariji.
Buy PowerA MOGA Mobile Gaming Clip 2 for Xbox Controllers - Microsoft Store
Gain the edge for mobile Xbox Game Streaming with this articulating grip that secures your phone to an Xbox Wireless Controller.www.microsoft.com
Pa se pitam se sta mi je najbolja opcija od ove 3.
1. Banggood - shorturl.at/hDS04
18.36 eur - 25-40 dana Air Parcel Register
2. AliExpress - shorturl.at/kAMY8
19.95 eur - 20-40 dana SF eParcel
3. AliExpress - shorturl.at/bfjEN
16.43 eur - 15-90 dana SunYou
Sta mislite ? Cene su ekstra slicne, sva tri salju sa razlicitim servisom, nemam pojma sa kojim je najveca verovatnoca da ce relativno "brzo" stici
nece da mi rade shortener linkovi, ali ja bih odabrao opciju dva, ovako na prvu1. Banggood - shorturl.at/hDS04
18.36 eur - 25-40 dana Air Parcel Register
2. AliExpress - shorturl.at/kAMY8
19.95 eur - 20-40 dana SF eParcel
3. AliExpress - shorturl.at/bfjEN
16.43 eur - 15-90 dana SunYou
To mi i drugarica rekla kad sam joj poslao hahaskoro kao portreti u hogwartsu
Bar bih ovo Spam izbacio iz naziva, a moze da se zove nesto poput:
Everyone & Everything Hangout (Room) Chat Chit-Chat Everything Else Speak ur Mind Free Discussion il tako nesto...
Anyway, imam jedno pitanje... vidim da je ovde uglavnom emuglx ekipa, a secam se da je ranije Nick pricao kako ce da prebaci stari forum na novi, kad izadju nove konzole, pa se pitam dal je to ovaj forum, posto ga nigde ne vidim ili je on napravio neki drugi ili je i dalje na starom?
Anyway, imam jedno pitanje... vidim da je ovde uglavnom emuglx ekipa, a secam se da je ranije Nick pricao kako ce da prebaci stari forum na novi, kad izadju nove konzole, pa se pitam dal je to ovaj forum, posto ga nigde ne vidim ili je on napravio neki drugi ili je i dalje na starom?
Bar bih ovo Spam izbacio iz naziva, a moze da se zove nesto poput:
Everyone & Everything Hangout (Room) Chat Chit-Chat Everything Else Speak ur Mind Free Discussion il tako nesto...