• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
8,816
Iako ima "spam" u imenu, ne znachi da mozhete da divljate.
No, neka nam ovo bude thread gde tjemo postovati sve shto ne pripada negde drugde.

pa da pochnem:
8ob0ZYC.jpg

@grunt ako ne uspes nigde da nadjes klip za xbox+mobilni, imas uvek americkog postara, tipujem da ce sve ukupno da te izadje 2k

Hocu da narucim 8bitdo klip posto posle gledanja nekoliko opisa i citanja utisaka on i Moga klip su najbolji. Al mi 8bitdo nekako deluje za nijansu bolji. Moga klip svakako nemam pojma gde bi mogao da nabavim, iscimacu Istvana da vidim da li ima u Madjariji.

Pa se pitam se sta mi je najbolja opcija od ove 3.

1. Banggood - opcija 1
18.36 eur - 25-40 dana Air Parcel Register
2. AliExpress - opcija 2
19.95 eur - 20-40 dana SF eParcel
3. AliExpress - opcija 3
16.43 eur - 15-90 dana SunYou

Sta mislite ? Cene su ekstra slicne, sva tri salju sa razlicitim servisom, nemam pojma sa kojim je najveca verovatnoca da ce relativno "brzo" stici
:D

Last edited:
Hocu da narucim 8bitdo klip posto posle gledanja nekoliko opisa i citanja utisaka on i Moga klip su najbolji. Al mi 8bitdo nekako deluje za nijansu bolji. Moga klip svakako nemam pojma gde bi mogao da nabavim, iscimacu Istvana da vidim da li ima u Madjariji.

Pa se pitam se sta mi je najbolja opcija od ove 3.

1. Banggood - shorturl.at/hDS04
18.36 eur - 25-40 dana Air Parcel Register
2. AliExpress - shorturl.at/kAMY8
19.95 eur - 20-40 dana SF eParcel
3. AliExpress - shorturl.at/bfjEN
16.43 eur - 15-90 dana SunYou

Sta mislite ? Cene su ekstra slicne, sva tri salju sa razlicitim servisom, nemam pojma sa kojim je najveca verovatnoca da ce relativno "brzo" stici
:D
Bolji je aliexpress vracaju lakse pare ako nestane paket. Plus ako te usere da posalje preko uzbekistanske poste kod tebe je stvarno tu za 20-30 dana.

Evo poele 9 nedelja najzad sam skinuo gips. Sad jos 3 nedelje stake pa da najzad stanem na svoje noge.
Imam jos 3 nedelje fore da se izigram pa ce biti posla preko glave. Tako da cu najverovatnije da se na neko vreme ''da se povucem iz gaminga".:D

Bar bih ovo Spam izbacio iz naziva, a moze da se zove nesto poput:

• Everyone & Everything
  • Hangout
  • (Room) Chat
  • Chit-Chat
  • Everything Else
  • Speak ur Mind
  • Free Discussion il tako nesto...

Anyway, imam jedno pitanje... vidim da je ovde uglavnom emuglx ekipa, a secam se da je ranije Nick pricao kako ce da prebaci stari forum na novi, kad izadju nove konzole, pa se pitam dal je to ovaj forum, posto ga nigde ne vidim ili je on napravio neki drugi ili je i dalje na starom?

• Everyone & Everything
  • Hangout
  • (Room) Chat
  • Chit-Chat
  • Everything Else
  • Speak ur Mind

Anyway, imam jedno pitanje... vidim da je ovde uglavnom emuglx ekipa, a secam se da je ranije Nick pricao kako ce da prebaci stari forum na novi, kad izadju nove konzole, pa se pitam dal je to ovaj forum, posto ga nigde ne vidim ili je on napravio neki drugi ili je i dalje na starom?

Duga i nebitna prica ovo je novi forum i nema veze sa starim emuglx forumom.

drugi forum ali ista ekipa, i ista, stroga i uvek budna moderacija

poyy!

• Everyone & Everything
  • Hangout
  • (Room) Chat
  • Chit-Chat
  • Everything Else
  • Speak ur Mind

Mozhe, dodao sam "Free Discussion" u naslov.

Back
Top Bottom