• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Treba mi za bench, sto su banovali do sad, banovali su, ali posle 136-og naloga dosadi...
a samo zbog oglasa mi treba taj sabanski forum, nista vise.

Osim ako nisu mogli da mi lupe hardware ban, ali ne verujem, svakako uskoro ide upgrade :D

Nije problem za kreiranje naloga, vec mi treba za stalno, jer tamo kad posle pisem sa svog neta, oni mogu da vide IP sa svake poruke, barem ja mislim da tako funkcionise?

Ma brate za to ti je dovoljan VPN koji dolazi uz Operu. Samo ga ukljuci kad ides na bench i uskljci kad izadjes. Sve je na jedan klik uprosceno maksimalno.

esatpQN.gif

Dal bi neko mogao da mi odradi edit ove slike.Treba da se napravi da je saka stisnuta kao lajk da izgleda,ja sam pokusao ali je suvise amaterski.Treba da mi se odstampa za firmu

Attachments

• dalhart-plumbing-local.jpg
    dalhart-plumbing-local.jpg
    39.4 KB · Views: 26
Ovo ti nije blizu dovoljno dobra rezolucija za stampu, izgledace jako lose. Bolje potrazi neki vektorski logo. Mozes naci besplatnih vektora na netu.

Nisam pri kompu, inače bih pomogao becejskom super Gruji.
Ali dobro izgleda ovo sto si uradio. Jel imaš i neku ekipu za renoviranje @gruja33 ili picis samo popravke i održavanje to neko.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Brt dodaj mu Mariovu kapu.Sitan je detalj a ogroman broj gamera pa cak i casual-aca ce skontati.
Dok Nintendo sazna i pokusa da te tuzi,vec si bogat i briga te.

Back
Top Bottom