• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Ovi su najbolji tog tipa. Still not a fan, nema sanse da ne setaju bar malcice.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Ja sam koristio u radnim cipelama, al,to zbog cipela ne sto su mi trebali ulosci, tako da ne znam koliko pomazu u drugim situacijama

da li su debeli? probao sam par jeftinih i uvek bi me zuljali prsti zbog njih

Jesu, oblikuju se ali jesu debeli.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Jel ima neko aktuelan vaučer za Computerland? Vaučer koji dobih od njih uz poslednje porudžbine mi nikada nije ni radio.

Što ne proveriš sa njima da li ti je aktivan i dalje? Mozda imaju vremenski limit kada mogu da se iskoriste ili ako su menjali kompletan dizajn sajta da provere da li bi mogli ponovo da ti izdaju taj vaucer?

Sta je sa emmi-em?Eubrat mi je rekao da ih je kupila tehnomanija.
Pre neki dan gledam procesore,ostala im samo dva na stanju.
Emmi...je imao tezak zivot.
Ko je sada go-to od tih prodavnica?
Inb4 kp madjari

Kad god mi nesto zatreba, nadjem konkretnu komponentu na netu koja je u okviru mog budzeta, pa zavrtim rulet na eponudi.

Prosle godine sam cetiri komponente kupio na cetiri razlicita mesta.

Jakov Sistem me zvao pre mesec-dva i pitali su me kako me sluze zvucnici i jos par pitanja, pa me uputio na neke akcije. Nije mi nista trebalo u tom trenutku, moguce da cu ubuduce nesto ponovo uzmem online kod njih. Nisam napomenuo, sediste firme je u Nisu. Ne secam se da je lik pricao beogradskim akcentom.

Sta je sa emmi-em?Eubrat mi je rekao da ih je kupila tehnomanija.
Pre neki dan gledam procesore,ostala im samo dva na stanju.
Emmi...je imao tezak zivot.
Ko je sada go-to od tih prodavnica?
Inb4 kp madjari
WinWin i Emmi je pre par godina kupila Tehnomanija. Ugasili su neke radnje, veće WinWin prodavnice su konvertovali u Tehnomanija, a bitnije Emmi radnje su konvertovali u WinWin.

Sada se navodno "gase" WinWin i Emmi i postaju Ganar Shop. Ne znam šta će dalje biti sa njima.

Ukratko, oni su za izbegavanje.

Iz ličnog iskustva, mogu da preporučim Monitor, Viphouse i Atom. Fini su za saradnju i korektni su sa cenama.

Back
Top Bottom