• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

I sleep i hibernate😄

U vecini slucajeva ga gasim pred put ili kada znam da mi nece trebati vise od 12 sati. Treba malo cesce da ga gasim.

Imao sam situacije kada se nakon sleepa upali nakon minut-dva dok pokusavam da spavam, pa sam ga i tada gasio.

Al ajde da odgovorimo covjeku na pitanje. Znam da si racionalan sa resursima ali smatram da je sleep/hibernate (ako rade kako treba, naravno) varijanta bolja od gasenja. Konstantnim gasenjem, sto dobijes na mostu vjerovatno ces izgubiti na cupriji. Danasnji procesori su dobro optimizovani, nisu zderaci energije u idle modu. Dakle, za po mom misljenju gasenje je posljednja opcija.

Nisam siguran koliko je uopste sleep/hibernate dobro za hardove (mehanicke, ne SSD-ove).

Haha, seed uvek radi dok radi komp mada aktivno koristim samo jedan privatni treker gde održavam ratio više od 10 godina a i tu skinem dva filma mesečno, batalio sam dovlačenje tona materijala sa neta.

Нисам много активан у последње време ни на форуму, а ни са играма из једног врло лепог и оправданог разлога. Пре десет дана сам постао ћале једне девојчице. :)

Тако да у некој блиској будућности неће бити превише играња јер поред постојећих обавеза сада је стигла и та најлепша, па гејминг мора да се жртвује. А кад ћера мало порасте да може да држи џојпед крећемо заједно да се играмо. ;)
Ja sam Switch kupio nakon što mi se ćerka rodila, samo tako sam očuvao gaming.

Back
Top Bottom