• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Нисам много активан у последње време ни на форуму, а ни са играма из једног врло лепог и оправданог разлога. Пре десет дана сам постао ћале једне девојчице. :)

Тако да у некој блиској будућности неће бити превише играња јер поред постојећих обавеза сада је стигла и та најлепша, па гејминг мора да се жртвује. А кад ћера мало порасте да може да држи џојпед крећемо заједно да се играмо. ;)

Last edited:
Нисам много активан у последње време ни на форуму, а ни са играма из једног врло лепог и оправданог разлога. Пре десет дана сам постао ћале једне девојчице. :)

Тако да у некој блиској будућности неће бити превише играња јер поред постојећих обавеза сада је стигла и та најлепша, па гејминг мора да се жртвује. А кад ћера мало порасте да може да држи џојпед крећемо заједно да се играмо. ;)
Čestitam!

Čestitke 😁😁

savet. zrtvujes malo san, kada beba zaspi (kada je uobrocite da je noc zapravo za spavanje) imaces vremena da se naigras kao car :D

Jel neko koristi ili je koristio gel uloske za obucu? Valja li to cemu?

Gledam ovako nesto:

gvfjch.jpg

Gledam ovako nesto:

gvfjch.jpg
Ja vec neko vreme hocu da napravim karbonske za sport, pa nikako da odem. Mislim da ih ima u medifit, a jednom sam isao da pravim u Grubinu, zakazao i zaboravio da odem da mi odrade to :D
Ove silikonske su koristili ortaci za sport, ali kazu da su shit :/

A ne treba mi za sport. :D Propala mi peta na desnoj patici, pa gledam da li da uzmem neke najobicnije ili ovako nesto... udobnije.

A ne treba mi za sport. :D Propala mi peta na desnoj patici, pa gledam da li da uzmem neke najobicnije ili ovako nesto... udobnije.
Pa onda uzmi neke namenske kozne, to ce ti mnogo vise znaciti. Grubin u ns radi to, medifit i jos par nekih. Njih mozes u svake patike i cipele ubacivati za setnju.
Traju godinu do pet, zavisi od toga kako hodas i ko ga pravi. Tako su meni govorili ljudi koje znam da prave sebi to.

Imas i ulozak samo za petu.
Ja koristim uloske, ne te sa slike, vec neke jeftinije, odlicna stvar, taman lepo rastereti stopalo.

Gledam ovako nesto:

gvfjch.jpg
Upravo to koristim. Sve preporuke!
Koristim u patikama za shetnju, a stavitju drugi par u obichne patike.

Back
Top Bottom