Jes mater mu jebem,secam se bila je Vita Tv na ponudi ovde samo da maknu 29.99 i ja som ne uzmemisao i za 30
US $25.00 | E-house Matte Hand Grip Handle Joypad Stand Case with L2 R2 Trigger Button For PSV1000 PSV 1000 PS VITA 1000 Game Consolejel ima negde da se uzme neki grip sa l2,r2? na ali-u je najeftiniji (i jedini) oko 40$
Ništa posebno je. Imam staklo i jedva je stao. Imam utisak da će se sve raspasti. Al nije....to je taj, oko 20$ plus sada postarina oko 20$, svi slicni su za slim
kakav je grip? jel moze staklo da bude na ekranu sa njim?
Ja je uzeo od grunta, da mi zameni psp, ali nista od toga. Razmisljam se sta raditi hahakoliko god nemao šta da igram na njoj (ne računam po 100x nameštanje emulatora i hoarodvanje ISOa na kartice), meni je Vita draga. neće nikada biti toliko kao PSP, ali i dalje draga
Prodaj je nazad ovde. Ako ne Ljuba, uzece je vec neko drugi.Ja je uzeo od grunta, da mi zameni psp, ali nista od toga. Razmisljam se sta raditi haha
Pa to i razmisljam, da li da prodajem ili da cuvamProdaj je nazad ovde. Ako ne Ljuba, uzece je vec neko drugi.
@Nezaborav trazi Vitu da kupi.Pa to i razmisljam, da li da prodajem ili da cuvam