• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS Vita PS Vita / PlayStation TV all-in-one tema

Stara 32GB kartica je isto microSD ili originalna za Vitu?

32GB je micro sd u sd2vita adapteru koju sam koristio do sad, formatirao je pre nekoliko godina tadašnjom metodom.

Pored toga imam originalnu za Vitu od 4GB pošto je model 1000 bez interne memorije pa i nije mogao da se odradi hack bez kartice.

Uspeo sam na kraju da rešim tako što sam novu karticu formatirao ovim metodom - https://www.cfwaifu.com/sd2vita/
i onda nakon toga prekopirao sam sadržaj sa stare kartice. Nešto se corruptovalo nešto nije ali radio mi je Vita Shell tako da sam instalirao opet stvari koje nisu radile.
Nisam ni podešavao ništa preko Storage Managera jer mi je delovalo da je to to.

Imam sada samo jedan problem a to je što kada otvorim enso ikonicu dobijem poruku "Insert a PS Vita card that contains this application".
Ne znam ni čemu služi sama enso ikonica odnosno šta ona pokreće zapravo pa ne znam da li mogu samo da je obrišem kad već izbacuje grešku?
Ili nekako da instaliram opet?

OK, obrisao sam enso aplikaciju da me ne nervira ikonica kad već ne radi. :D

Je l' ima uopšte neku svrhu enso app kad Vita već ima permanent hack?

Jedino znači ako hoćeš da prodaš nekome ko ne želi hakovanu Vitu. 🤣

Misliš služi samo ako hoću da skinem hack? To je funkcija enso aplikacije?

Sa Ensom instaliraš i deinstaliraš bootloader exploit na fw 3.60 i 3.65. Dobro je ostati na 3.60 jer ako se šta zezne, Enso se lako instalira preko web browsera.

Ali ako mi baš zatreba mogu jednostavno da ga skinem kao vpk i instaliram ga opet?

Pošto sam podesio sve lepo i stavio novu karticu Vita može nazad u fioku. :D

Pre toga samo još jedno pitanje, koliko sam iščitao na Viti sada može lagano da se koristi i primarni nalog jer su šanse za ban praktično nepostojeće?
Da li u tom slučaju treba da se uradi još nešto sem što treba da se stavi spoof na 3.74FW?

Imam Vitu (OLED) koju nisam koristio ne pamtim od kad, FW je 3.60. Vidim da se u međuvremenu pojavio i HENlo hack, ne znam da li ima neke prednosti u odnosu na HENkaku i da li je bolje da ostanem na 3.60 i koristim HENkaku ili da update-ujem FW na 3.65 ili 3.74 i koristim HENlo?

Back
Top Bottom