Uspeo sam na kraju da rešim tako što sam novu karticu formatirao ovim metodom - https://www.cfwaifu.com/sd2vita/
i onda nakon toga prekopirao sam sadržaj sa stare kartice. Nešto se corruptovalo nešto nije ali radio mi je Vita Shell tako da sam instalirao opet stvari koje nisu radile.
Nisam ni podešavao ništa preko Storage Managera jer mi je delovalo da je to to.
Imam sada samo jedan problem a to je što kada otvorim enso ikonicu dobijem poruku "Insert a PS Vita card that contains this application".
Ne znam ni čemu služi sama enso ikonica odnosno šta ona pokreće zapravo pa ne znam da li mogu samo da je obrišem kad već izbacuje grešku?
Ili nekako da instaliram opet?
Sa Ensom instaliraš i deinstaliraš bootloader exploit na fw 3.60 i 3.65. Dobro je ostati na 3.60 jer ako se šta zezne, Enso se lako instalira preko web browsera.
Pošto sam podesio sve lepo i stavio novu karticu Vita može nazad u fioku.
Pre toga samo još jedno pitanje, koliko sam iščitao na Viti sada može lagano da se koristi i primarni nalog jer su šanse za ban praktično nepostojeće?
Da li u tom slučaju treba da se uradi još nešto sem što treba da se stavi spoof na 3.74FW?
Imam Vitu (OLED) koju nisam koristio ne pamtim od kad, FW je 3.60. Vidim da se u međuvremenu pojavio i HENlo hack, ne znam da li ima neke prednosti u odnosu na HENkaku i da li je bolje da ostanem na 3.60 i koristim HENkaku ili da update-ujem FW na 3.65 ili 3.74 i koristim HENlo?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.