• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS Vita PS Vita / PlayStation TV all-in-one tema

Moja je maltene ista kao prvog dana, znaci meh :D Ali secam se starog moda da se uz nju doda psp slim baterija i onda su ljudi dobijali neke sulude rezultate od desetak sati igranja.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Gledam cene Vite kod nas i vidim da nema ništa ispod 160-170eur, baš su skočile.

Ja sam moju bio platio 80eur pre oko 8-9 godina i to je bila standardna cena, nije da sam kao imao sreće.

Za sve retro konzole su cene otišle gore u poslednje 2 godine, nažalost. Još malo, pa će Gameboy Color da bude izjednačen cenom sa Switch Lite-om. Eto Vita je nadmašila cenu Switch Lite. 😄

Za te pare ide Switch Lite plus čip. Ne isplati se.

Ali mislim da je kod Vite fora i što se dodatno hypeuje po netu poslednje 2-3 godine i kao emu mašina.

Vita je odlicna konzola ali mislim da ne vredi te pare. Izigrao sam se lepo na njoj ali mislim da vise nemam sta da igram xd Nema puno igara koje mene interesuju xd

Narkomanija teska, ja platio 95e 2014-e sa 32gb karticom. Kontam da je tad kartica toliko vredela.

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Ali je za PS1 i PSP igre veći gušt igrati na Viti, po meni.

Svakako ne osporavam da je bolja varijanta Switch Lite nego je krenulo hajpovanje Vite u poslednje 2-3 godine i deluje aktivno "scena".

Vita means life ❤️. Scena je neverovatno aktivna, mislim da to niko nije očekivao s obzirom koliko je brzo Sony odustao od konzole i da prvih nekoliko godina nije bilo aktivnog haka, memorijski prostor bio skup i nepouzdan. Portovi igara sa Androida au šlag na torti neočekivanih plot twistova. Šteta što nije bilo svega ovoga pre 8 godina kad sam je i igrao.

Vita je glorifikovana weeaboo masina sa gomilom onih anime igara.
Sem sa nas console hordere i igranja psp igara, i nema neke poente nabaviti konzolu u 2023 pored zivog switch-a.
A cene.....jbg uvek je skupo ono cega ima malo ( a nije wii u :D). U poslednje vreme yt algoritam je gruva a i samo skupljanje vita igara je elitizam i "investicija" pa uvek imas neku ekipu koja ce da placa glupe cene.

Vita je actually portable, u smislu toga da može da se koliko-toliko normalno stavi u džep. Ko kupuje portable konzole da bi ih igrao u kući, naravno da mu ne treba.

Ja sam je nosio tako, ne moram uvek da vučem neke torbe ili rančeve sa sobom.

Da, Switch lite mi je prirastao srcu bas zato sto ne moram da ga "pakujem" kad idem negde, samo ga ponesem.

Back
Top Bottom