• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS Vita PS Vita / PlayStation TV all-in-one tema

koliko god nemao šta da igram na njoj (ne računam po 100x nameštanje emulatora i hoarodvanje ISOa na kartice), meni je Vita draga. neće nikada biti toliko kao PSP, ali i dalje draga
Да може да емулира PS2 игре, купио бих је без размишљања. Овако имам већ PSP, мада можда некад узмем и Виту ако се појави нека са нормалном ценом.

Ja imam Vitu 1000 i solidno sam se izigrao na njoj. Ali ni blizu kao na 3ds. Moracu nabaciti psp i ps1 igre to nikako da odradim jer nemam sd2vita adapter xd

Ja sam najbolje prosao sa vitom. Bivsi kolega mi je poklonio, 1000 serija sa 8Gb sonijevom karticom.
Samo sam morao da kupim punjac. :D

Sad je modovana na max, ali je opet ne igram cesto.

Edit/update: @jovcov evo vec jedne vite za prodaju, prizvali smo 😆

Ja sam moju boxed launch konzolu prodao gruji za 11k, malo pre nego sto cu krenuti da ludujem sa handheldima.
Realno nisam je ni blizu igrao kao 3ds, ali mi je ipak malo zao sto sam je prodao.
Kakve su cene, ne verujem da cu je opet nabavljati. Imam vita tv,jedino eto sto ne mogu da igram uncharted ali prezivecu.

Ja moju (1000 3G) nisam uzeo u ruke ne pamtim, stoji u kutiji, a istu sudbinu dele i druge handheld konzole koje imam. Ali ne razmisljam o njihovoj prodaji.

Ja sam svoju iz serije 2000 kupio prošle godine za 100€, bez ikakve dodatne opreme. Nisam najbolje prošao, ali dobro. Modovao sam je, ubacio SD2Vita adapter sa 128GB memorijskom i popunio igrama.

Rado je uzmem povremeno i pročačkam/poigram.

Voleo bih da imam jednu dobro očuvanu Vitu iz serije 1000 u kolekciji.

That oled though. 2000 mnogo bolje izgleda realno. Nemoguce da niko nije ubacio 1000 ekran u 2000, moram to da proguglam.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

That oled though. 2000 mnogo bolje izgleda realno. Nemoguce da niko nije ubacio 1000 ekran u 2000, moram to da proguglam.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Ovo i ja razmisljam dok citam temu ili neki drugi moderniji oled displej da se moduje i ubaci :D

Imao sam gomilu svih modela, i 2K mi je definitivno mnogo bolji i prirodniji za oko. Imam PSTV, ali pošto ga ne koristim i to će ići u oglase kao i sve. 😁

Back
Top Bottom