• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS Vita PS Vita / PlayStation TV all-in-one tema

Sto ih nema na Switchu, kontam da bi ih prodali na milione.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kao neki download-only naslov, na Switch-u bi mogli prodavati bez većih problema za 20€.

Ne bi bilo lose da se doda malo vise info u prvi post o viti, kao sto je ivamark uradio za par tema, kad nadjes vremena.

On topic
ja sam pre nekog vremena uzeo vitu od grunta, zapravo pre dosta vremena, ali sam tek skoro uzeo da je hakujem iz pocetka i setupujem psp igre uglavnom. Ono sto mi se svidja je d pad i analog stikovi, ali generalni utisak mi je da je psp mnogo udobniji i nekako lepsi za igranje :D

Htio sam neku tabelu staviti al' ne znam kako je kolega uspio, možda da se dogovorimo u nekoj temi za standardizovano naveden hardver za sve konzole o kojima se diskutuje.

Htio sam neku tabelu staviti al' ne znam kako je kolega uspio, možda da se dogovorimo u nekoj temi za standardizovano naveden hardver za sve konzole o kojima se diskutuje.
Da da,ti vi trebalo da kad udjes u temu sa hardverom lici na nesto,cak i bi mogli u faq da se ubace template-i za popuniti za razne stvari tipa graficke,tv itd ono samo par raznih tabela

Ja sam krenuo pre neki dan da igram danganronpa tako da kad predjem to cu verovatno uzeti da se zezam sa ovim portovima

dugo nisam gledao oglase za viti...ali da li je cena od 150-200e sad neki standard?? jbt moze switch lite da se uzme za te pare

jbt vojo, moj oglas i dalje stoji za Vitu na proslom forumu, jedno dva meseca, samo sto sam je prodao pre 2 nedelje :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jbg bezveze sam poceo da razmisljam ova 2, 3 dana

dugo nisam gledao oglase za viti...ali da li je cena od 150-200e sad neki standard?? jbt moze switch lite da se uzme za te pare
Bilo je viti koliko hoces za 70-80e v1 i ~120e za v2 i onda su se svi normalni rasprodali, sada circlejerk-uju preprodavci sa ludim cenama :D Vita TV je isao za 40-50e, sad traze 150e :D

Last edited:
Back
Top Bottom