Ništa, čekaj Starlink jbg.#RecentGet #21vek
![]()
Najzad sam se makao sa matorog ADSL-a [13.5/0.5], mada nisam bas puno napredovao.
Tako je, plus kada hoćeš da odigraš neku igru a ne želiš da planiraš 5 dana unapred da nešto skineš. Mada ja imam i 10TB storage da se nađe jer želim da seedujem.i beg to differ. veća brzina znači da ne moraš da imaš veliki hard disk i da gomilaš stvari, već i 4k remux možeš skinuti za pola sata, taman dok se spreme kokice.
mislim naravno, svakom svoje na kraju, ali u današnje vreme kada je 99% stvari dobavljivo, internet je storage space.
Ne znam kako je ko drugih ali kod mene mora da se meri sa telenor serverom inace mi net "bude" 150 i ako moze 800+.#RecentGet #21vek
Najzad sam se makao sa matorog ADSL-a [13.5/0.5], mada nisam bas puno napredovao.
Dugo nisam skinuo nista sa neta iako imam Eon Premium koji podrazumeva brzinu do 500 mbps-a. Nekako se uvek opredelim za HBO ili Cinestar Premium video klub gde je zaista izbor filmova i serija odlican. Pa kada vec placam samo udjem i odaberem sta zelm. Nije 4k rezolucija ali nemam problem sa time.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Skidam putem torenta, a ostalo te nista ne razumem.A kako skidas igre ili te filmove i serije? Ne ide dimnim signalima sigurno. To sto ti ne kliknes eksplicitno na Download ne znaci da se ne "skida" i da ti veca brzina nista ne znaci.Dodatno, upload koji je svima potreban a ljudi ga ignorisu, je mnogo, mnogo slabiji u nizim paketima do tacke da ti net postaje neupotrebljiv. U 2021 sve ispod gigabitne konekcije je tanko.
Tako je, oplevi.U 2021 sve ispod gigabitne konekcije je tanko.