• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Provajderi internet usluga - iskustva, ponuda, diskusija

Hvala na odgovorima, razmislicu, mislim da cu dati sansu MTS-u na 2 godine, tim pre sto su mi nudili 10 meseci free.
Jezivo je koliko im je bitno da sprece ljude da cuje ikakvu kritiku.

MTS-ov deljinski jeste sranje obicno mi stoji pored Sonijevog od TV-a. Na prvi pogled se vidi da je razlika u kvalitetu ogromna isti je utisak i pri koriscenju ali ipak radi posao sto je najbitnije.
Ja sam osudjen na MTS posto su trenutno kod mene jedina opcija. Srecom pa internet i TV rade odlicno inace bi bio u velikom problemu.

Istice mi SBB ugovor za mesec dana pa planiram da se prebacim na MTS
Vec dve godine imam digital eon premium, to je trio: tv, net i fiksni. Net je 500/50 Mbps, svi moguci hd kanali, eon, i sve ostalo sto ne koristim. U sustini Eon/TV kanale jako retko gledamo, koristi tasta vise nego mi. Net je relativno stabilan, svakih mesec-dva bude po jedan prekid sto je podnosljivo.
Placamo 5000 mesecno (sem onih standardnih prvih 6 meseci po dinar) sto izadje 3750 mesecno na dve godine.
Elem, bacio sam oko na MTS optiku, i to samo net + fiksni, ugovor ce biti na dve godine, prvih godinu dana besplatno
400/160 protok, 2850din mesecno, sto mu dodje 1425 mesecno. Dakle izbacujem tv u potpunosti jer je stvarno suvisan uz silne pretplate (Netflix, Prime, Xbox ultimate, ogroman backlog igara) stvarno nema dovoljno sati u danu za sve to.
Meni se cini da je dobar deal, voleo bih da cujem misljenja forumasha 🤘

ja sam kod njih na 400/160 od decembra, sve super radi, ni jedan prekid do sada, pu pu da ne ureknem... :D

Ako imas mogucnost za optiku, to je to.

i ja prelazim sa sbb-a na mts, upravo ovih dana.
samo da vidim box 3 ili 4... krivo mi je sto su moj paket za mob izbacili (morava), sad ima samo omorika i soko, najeftiniji 1400 din, a do sad sam placao 540 din :(

i ja prelazim sa sbb-a na mts, upravo ovih dana.
samo da vidim box 3 ili 4... krivo mi je sto su moj paket za mob izbacili (morava), sad ima samo omorika i soko, najeftiniji 1400 din, a do sad sam placao 540 din :(
prelose su tarife u mts,sramota bas.A1 ima najbolju ponudu tarifa trenutno..

Vi koji imate optiku i najverovatnije statichki IP. Koliko imate frke s IP adresom i njenim blacklistovanjem? Da li ste primetili da cheshtje trigger-ujete captcha?

Provajderi često stavljaju ljude na carrier grade NAT i onda se gomila ljudi na netu pojavljuje sa iste IP adrese, pa verovatno postaje sumnjivo. Meni se na Supernovi u poslednjih nekoliko meseci stalno triggeruje captcha na svim mogućim sajtovima.

Vi koji imate optiku i najverovatnije statichki IP. Koliko imate frke s IP adresom i njenim blacklistovanjem? Da li ste primetili da cheshtje trigger-ujete captcha?
nemamo statičku adresu po defaultu, as far as i know.
nisam primetio neku razliku u frekventnosti trigerovanja captche, same as ever...

nemamo statičku adresu po defaultu, as far as i know.
nisam primetio neku razliku u frekventnosti trigerovanja captche, same as ever...
Kod Telekoma sam primetio da po defaultu daju statichke IP adrese, pa sam kontao da je kod svih provajdera tako :D

^ovo. jer znam da imaju uslugu statičke ip adrese uz doplatu :D

Nema sanse da je staticka :D
Ja na sbbu nemam taj momenat sa captcha cesto, bas se retko desava da moram da klikcem.

Kod Telekoma sam primetio da po defaultu daju statichke IP adrese, pa sam kontao da je kod svih provajdera tako :D

Kako si razvio ovu teoriju?

Uglavnom firme solidno doplaćuju za statičku IP adresu.

ako uzmes te iste brzine u okviru nekog box paketa, pise dinamicka ip adresa. ne bi me cudilo ni da je neko pogresno otkucao.

Back
Top Bottom