• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Provajderi internet usluga - iskustva, ponuda, diskusija

ako uzmes te iste brzine u okviru nekog box paketa, pise dinamicka ip adresa. ne bi me cudilo ni da je neko pogresno otkucao.
To na screenu su paketi za optiku. Box paketi su, ako se ne varam, stari kabal :D

box je bio na starom, ali moze da se zameni optickim besplatno (gde je sproveden). dolazili su mi 2 puta za 3 dana da to reklamiraju. ne znaju ni da podele posao kako treba...

fNBFmEd.png

Ja koristim Neotel, opticki internet 100/100 za 20eura. Zadovoljan sam brzinom. Kad skidam igre, nekada primetim da xbox pokazuje da skidam sa 200-300 Mbita u sekundi pa se vrati onda na 80-90Mbita :)

Nisam im ja kriv shto im je navigacija krsh :D

Presao sa sbb-a na mts, utisci:

Kabl je tanak ko struna za pecanje, ne vidi se uopste, bukvalno.
TV kanali su osetno mutniji od SBB-a... ako je recimo HBO kanal sa najkvalitetnijom slikom, on na SBB-u izgleda ko 4K, a ovde izgleda ko 720P.
Ne znam dal ima nesto da se podesava ili treba da se saceka neko vreme da se poboljsa slika, ali trenutno je tako.

To je optički kabl [emoji846]
Čuo sam od dosta ljudi da je bitrate užas na tv kanalima.

My bad, gledao sam kanale koji nisu HD, video sam sad HD kanale i slika je tu vec ok moze da gleda, osetno bolje od ovih kanala koji nisu HD, ali i dalje slabije od sbb-a, manje ostro...
Kad prodju ove dve godine, mozda se vratim samo sbb tv, a zadrzim mts internet.
Ovde doduse imam Arenu i NBA tv koji su mi bitni, pa ce biti razmisljanja, ali imam dve godine fore :D

čuo sam da još uvek rade na kvalitetu iris tv, da će biti bolji kvalitet. ovo su navodno na brzaka uradili da imaju svoju verziju eon-a.

nedavno su izbacili i app, kršina je, ali to mi je dokaz da rade na nečemu :D

@2CR4ZY Jesi li na bas MTS ili si na supernovi?msm da je MTS ima losiju sliku od Supernove.Meni na SN odlicna cista i jasna slika.Moja brat koji je sa MTS ip tv presao na supernovu kaze da je dosta bolja slika

Bas MTS, odmah sam primetio razliku u kvalitetu slike u odnosu na sbb... ali isto tako mi i mnogo brze prebacuje kanale, za 1 sec, a na sbb-u je bilo 3 sec... dekoder je mnogo manji, sto mi se svidja.
Interfejs obecava i neke funkcije...
Arena razbiva, prenosi dosta nba utakmica, sad i derbi, ligu sampiona... ne verujem da ce mi nedostajati sport klub...

SpaceX je upravo poslao Falcon 9 koji je kompletirao prvi sloj Starlink internet satelita [preko 1500]. Ali posto lansiraju jako brzo [oko 4 mesecno] jos dosta njih se nije podiglo do svojih finalnih orbita.

Stigla optika!

SBB se pakuje za dve nedelje, aufiderzen
Paket 2 u 1, fiksni i net 400/150
Ugovor na dve godine, prvih godinu dana besplatno a druga godina 2800 mesečno
Što mu dodjem u proseku 1400 mesečno, dobar deal.😌
I dalje smaraju za fiksni, da mora?

Mislim da da ali opet za ovu lovu mi ne bi smetalo što bi mi nametnuli fiksni.

Back
Top Bottom