• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Provajderi internet usluga - iskustva, ponuda, diskusija

Da ali dobro je proveriti kakve sve ponude i popusti su dostupni.

Anyhow, sta kazete na ovo?
nemam nikakvih problema ni sa torrentima, ni sa vpn-om. 600/300, torenti u većini slučajeva vuku maksimalnu brzinu.

ja sam isto na mts-u, torrenti cak i rade najbolje i cesto ih koristim...
sa druge strane sve ostalo radi nesto losije, pre ce biti neki prekid ili usporenje dok surfujes netom ili gledas neki video, nego dok skidas sa torrenta.
generalno zadovoljan sam uslugom i imam manje prekida nego sto sam imao na sbb-u, tamo se nekad desavalo i po par dana da bude prekid, kad imaju neke radove, dok god mts-a je to i redje i traje krace, najduze do sad je bio neki prekid od 5, 6 sati kad su imali neki veliki problem, za ove 2 godine koriscenja, kao sto rekoh, sasvim su korektni za sad, imajuci u vidu gde zivimo i sta se sve desava (tipa kolko cigani kradu kablove od sbb-a i slicne price).

Juče sam u recent get temi okačio screenshot Ookla speed test-a, jer sam produžio ugovor kod MTS-a. Do sad sam kod njih imao Box 3 paket sa 400/160 net-om, a sad obnovom ugovora imam Box 3 TV Max paket sa 600/300 net-om za 2550 din. tokom trajanja ugovorne obaveze (24 meseca).

E sad, ako se neko pita kako samo 2550 din., a takođe je kod MTS-a i uskoro mu ističe ugovor, postupak je da kad vam istekne ugovor odete (možete već sutradan) u najbližu poslovnicu MTS-a i podnesete zahtev za IDP broj, što znači da želite da pređete u Yettel (oni koriste MTS-ovu optičku infrastrukturu). Službenik/ca u poslovnici će vam dati kratak formular da popunite i podneti zahtev za dobijanje pomenutog broja i reći da će vam isti stići na mail u roku od pet dana.

Kako bi zadržali postojeće korisnike, u tom periodu dok ne dobijete IDP broj će vas kontaktirati neko iz MTS-a i ponuditi pogodnosti kako ne bi prešli kod drugog operatera. A pogodnost je (u 99% slučajeva) upravo ta, 24 meseca po 50% umanjenoj ceni od standardne za taj paket. Mene su zvali narednog dana (od podnošenja zahteva) i ponudili i jači paket od onog koji sam koristio. Ako prihvatite ponudu (a naravno da hoćete :cool:) poništava se zahtev za dobijanje IDP broja. Inače, pomenuta pogodnost važi samo za korisnike Box (2, 3 i 4) optičkih paketa.

Eto toliko, ako neko možda nije bio upoznat sa ovim, a korisnik je MTS-ovih usluga, tim potezom može da izdejstvuje navedenu pogodnost. Jer po "default"-u kao postojeći korisnik kad obnavljate ugovor dobijate samo prvi mesec umanjen za 50% od standardne cene.

Koja je ovo fora da mi je MTS povecao cenu interneta dok sam pod ugovorom ? Nije li poenta da uzmes na ugovor kako bi ti fiksna cena bila...

Kakva prevara jbt... Za gomilu gluposti su me zvali na mob, al ovo da mi jave nista... Ni mejl mi nisu poslali. Smradovi.
Isti slučaj i kod mene što se tiće MTS pospaida niko mi ništa nije javio dok je A1 javio mojoj majci u sms poruci da će da poskupe.al najača mi fora ugovori koji realno ne važe ništa pogotovu što ako jedan poskupi operater poskupe u isto vreme svi i džabe ti da raskineš.lopovi mts drugi su bar pošteni lopovi

Last edited:
Kakve je Yettel u odnosu na MTS?

Posto se selim, a u ugovoru sam sa MTS-om, tamo gde idem ima samo Yettel i SBB... SBB me ne zanima, uzeo bih Yettel, koliko sam shvatio to je sve isto kao MTS, isti kanali (Arena i slicno), jedino ne znam kakav im je opticki internet u odnosu na MTS?

Ne znam kako, kad mi je prosli stanar ostavio opremu od kablovske, zvao sam MTS da im vratim opremu, oni rekose da ne drze taj blok, posle sam zvao Yettel i njihova je bila usluga...

Za one koji hoce samo internet preko MTS opticke infrastrukture, videh na bench forumu da Yunet nudi samo net paket, bez telefona.

Otvorite meni za kompletan cenovnik.

edit-
C0O4qZs.png

Pogodnosti
  • Popust za avansno plaćanje – 3% za 3 meseca, 5% za 6 meseci i 10% za 12 meseci.

Last edited:
Nisam znao da oni postoje uopšte, baš me zanima da li rade u Nišu, poslao sam upit. Da li ih koristi neko odavde, kakva su iskustva?

Čitam šta pišu ljudi na benchu, ja sam mislio da se razumem u internet, tek sad provaljujem koje muke ljudi muče :D

Last edited:
Yunet nudi samo net paket, bez telefona
I Yettel nudi opciju bez fixnog, mada ista je cena ko sa fixnim, wtf...
I daju samo 3 meseca free za nove korisnike, šta bi sa onom opcijom na godinu dana free...

Back
Top Bottom