To ti DieHard krade net, ne moze vise da izdrzi na dial-up-u, pa sad shatro ti govori da si daleko od centrale, a on srche li srche protok, gleda neki Sony podcast...
Pa nemas ovde TV, inace ista ova ponuda je 100% ovakva vec 3+ godine. Znam posto sam uzimao pre 3 godine za sebe, pa proveravao ponovo pre godinu dana da vidim da li je jos uvek ovaj apsurd i tako je bilo.
Guraju Box makar "gubili" pare samo da bi mozda mogli da te ubede da predjes na 3/4 paket
Al moram ovde da ventujem koliki su jebeni SMRADOVI likovi iz MTS.
Caletu isticao box 3 10 jula i bila akcija do 31 jula 4 meseca po 1 dinar ako narucis preko neta. Proverio to oko 5tog i tako je bilo, setim se ja oko 15tog da sredim to caletu, kad ono dobijem mejl da imam 2 meseca po dinar ?? Reko WTF zovem ih i kaze riba da PROMENILI SU USLOVE AKCIJE DOK JOS TRAJE AKCIJA Znaci nisam mogao da verujem
Net+fiksni je i jeftinije od Net solo, vidis sta je okacio Gruntić iznad.
(telefonska linija samo, nije neophodan telefon-uredjaj-broj, ja ga ni nemam)
Yettel koristi mts infrastrukturu, samo postave svoj modem. Gde je prošla MTS optika može yettel.
A povodom toga da guraju box, zvali me pre neki dan da mi ponude da predjem besplatno na box 3, da mi ubace i TV do kraja ugovora. Reko može, al da mi ne dirate portove na modemu, trebaju mi sva 4 za internet. Kažu - nije problem, daćemo vam WiFi extender na korišćenje. Javljam utiske kad stigne
Dodje mi da testiram sa mts mobilne mreze HTTP/3 download na nekoj dobroj lokaciji sa 3CA u gluvo doba, da ostvarim oko 200Mbps download. Jedino sto nemam ni jedan mts postpaid, ali mozda moze prepaid uz onaj 10GB dodatak od 600 dinara da posluzi. mislim da ti ovo nece failovati ako probas, jer...
Ja sam vrlo prosečan korisnik torenata, ali nisam primetio da imam problema. Skinem desetak epizoda serije nedeljno, sve se seeduje po dve nedelje, udari prosečan ratio od 20, nisam primetio da bilo šta baguje. Default podešavanja, qbit torrent, raspberry pi OS i mts box 2 optika.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.